Hírek

2006.06.05. 22:00

Tisztulj aszfaltkám...

<b>Takarítsuk ki a Technikumot-akciót hirdetett az alpolgármester</b>

Mórocz Zsolt

Ha ez mese lenne, akkor a szebb idõket is látott vándor a terülj, terülj asztalkám-féle káprázathoz hasonlóan csak elkurjantaná magát tisztulj, tisztulj aszfaltkám - és látnánk csodát! Mert manapság a köztisztaság ügye a csodavárás népi hagyományait õrzõ, cseppet népmozgalmi fogdmeg-idõkre emlékeztetõ kampánynapok eseményévé avanzsált. Persze figyelemfelkeltésnek kiváló egy takarítási nap, e sorok írójának is csak pesszimista életszemlélete miatt facsarodik össze a szíve - mert vajon ki tartja majd tiszteletben e több mint ötven ember munkáját?!
A technikumi rendrakást Kismoni László a terület képviselõje szervezte. Az szirózsa és a Vörösmarty nyugdíjas klubok, valamint a Technikumi Baráti Kör tagjai pedig örömmel vállalkoztak a feladatra. Köszönetképpen grillhúsokat sütött nekik az alpolgármester, aki fiatalok segítségével a terület játszótereit is felásta. A rendrakó akciócsoport a Dózsa úttól a Weiner körútig tett rendet szombaton. Fotó Vohlmann György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!