Hírek

2006.06.15. 22:00

A legszebb rajzokért ajándékot kaptak

Mórocz Zsolt

A tûzoltóság épületének quotlovagtermébenquot gyülekeztek tegnap délután azok az általános iskolások, akik már a meghívót olvasva gyanították valamit nyertek, ezért hivatalosak az eredményhirdetésre. quotTûzoltóság - tûzvédelem Dunaújvárosbanquot címmel hirdetett rajzpályázatot a helyi parancsnokság, és mint azt Varga Ernõ tûzoltóparancsnok mondta quotAz alsósoktól érkeztek a legszebb pályamunkák, és tõlük kaptuk a legtöbb alkotást is.quot Szemenyei István az önkormányzat részérõl köszönte meg a gyerekeknek az élménygazdag rajzokat, valamint a tûzoltóknak, hogy szívesen segítik minden alkalommal az ifjúsággal kapcsolatos programokat.
A parancsnok oklevelet, ajándékot adott át a gyõzteseknek. Az 1-2. osztályosok közül Hizsák Anita (Arany) lett az elsõ, második Balogh Szonja (Vasvári), harmadik Gyene Kira (Dózsa). A 3-4. évfolyam sorrendje Dudics Dávid, Nagy Máté, Gervai Bálint - õk az Aranyba járnak. Az 5-6. osztályosok legjobbjai dózsások lettek Csiby Édua, Dóra Ádám, Fülöp Dániel. A 7-8-osok nyertesei szintén dózsások Miokovics Katalin, Dervonics Zsanett és Szirom Dániel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!