stílus

2018.02.18. 09:00

Nem a külsőnk határoz meg minket

Az ő legfontosabb ismérve, hogy mindig makulátlanul jár-kel, bárhol is legyen.

Állandóan tökéletes a haja, hibátlanul áll rajta a ruha. Nem csoda, ha feleennyi tökélyért bármit megtennél. Veled ellentétben Miss Tökély mindig ügyel arra, nehogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön a nyilvánosság előtt. Profikat meghazudtoló smink és öltözék jellemzi, és nem utolsó szempont az exszek pukkasztása sem.

Emiatt igazán nem kell úgy érezned, hogy te csupán a második lehetsz! Egy ilyen ember a saját rugalmatlan, szigorú, minden elvárásnak megfelelni akaró csapdájában vergődik. Ha nem bújik ezek mögé az álarcok mögé, egy komplett csődtömegnek érzi magát.

Azzal vélhetően tisztában vagy, hogy te is össze tudod magad rakni, ha kell, de az esetek többségében nem a külsőd határoz meg téged. Helyette rengeteg más szemszögből is értékelhető vagy, mint például a barátságod, a humorérzéked és még sorolhatnánk. Az aki mindig a tökéletességre törekszik, irigykedik rád a magabiztosságod és a szabadságod miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!