Választás 2022.

2022.04.03. 10:44

Varga Gábor Fejér megye 5. sz. választókerületének Fidesz - KDNP - s országgyűlési képviselője családjával együtt ment el szavazni

Fotó: Picasa

A jelenlegi képviselő, aki a következő ciklus kormánypárti jelöltje is egyben lapunknak elmondta, arra kér mindenkit, hogy éljen szavazati jógával az országgyűlési választás és a népszavazás kapcsán is, hiszen április 3-a a demokrácia ünnepe. Emlékeztetett arra, hogy milyen fontos a részvétel. Elmondta, hogy a most mögöttünk hagyott ciklusban a parlamentben mellette ülő borsodi  Fidesz - KDNP - s Koncz Ferenc (aki azóta elhunyt, és az időközi választáson nyertes lánya, Koncz Zsófia folytatja a megkezdett munkát - a szerk.) 2002-ben összesen két szavazattal maradt alul ellenfelénél, így akkor nem tudott bekerülni a parlamentbe. 

Varga Gábor fontosnak tartja, hogy eredményeinket meg kell őriznünk és a megkezdett munkát, a beruházásokat, fejlesztéseket folytatni kell, ehhez pedig békére, biztonságra van szükség, amit a jelenlegi kormány képvisel. 

Magyarország és gyermekeink jövőjéről is döntünk, maradjunk a biztonságos, kiszámítható fejlődés útján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!