Trenka János

2017.12.13. 09:30

Január elején kezdenek a tornászok

A közelmúltban lezajlott mesterfokú bajnokság egyúttal a felnőtt tornászok csapatbajnoksága is volt.

Jankó Árpád

Trenka Fotó: ZsE

Az első, tavaszi forduló után három ponttal vezetett a Dunaferr. Sajnos ezt az előnyt nem sikerült megtartani. A Postás SE megelőzte a dunaújvárosi csapatot. Öt századdal szorult a második helyre a Dunaferr.Tehát most nem sikerült az első helyen végezni. Azért Trenka János edző szerint voltak dicséretes momentumok is a versenyen.

- Azzal kezdem, hogy amikor a Dunaferr elment egy ilyen komoly versenyre, a többi klub már előre látta: itt mi nem nyerhetünk. Most a küzdők, a harcosok helyett nyuszik is voltak közöttünk. Viszont valóban lehet dicsérni is. Makovits Mirtill új gyakorlatot mutatott be felemás korláton, Mayer Gréta kétszer is nagyszerűen versenyzett gerendán, Kovács Zsófia talajon szintén kétszer szépen, biztosan megcsinálta a harmadik sorát. Gerendán és felemás korláton is nagyon jól versenyzett. De még nincs vége. December 20-ig gyakorolunk, nem állunk le. Fontos, hogy a félig beérett elemeket még jobban fejben is rögzítsük. Lesz majd egy zárt körű évzáró ünnepségünk. Január 2-án pedig már megkezdődik a munka.

A jövő év kemény lesz, megállás nélkül dolgozni fogunk. Nyáron, augusztusban Európa-bajnokság, októberben pedig világbajnokság következik – nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában