Megyei futball

2018.09.21. 21:42

Rendhagyó fordulót rendeznek

Rendhagyó fordulót rendeznek ezen a hét végén Fejér megye labdarúgó-bajnokság első osztályában, hiszen három mérkőzés is elmarad a csapatok Magyar Kupa-kötelezettsége miatt. A másod- és harmadosztályában viszont teljes kört rendeznek.

Gallai Attila

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva gárdája vasárnap a Magyar Kupában érdekelt, így a Mór elleni hazai mérkőzést későbbi időpontban rendezik. Pihenőt tart viszont a Baracs együttese, mivel az erre az időpontra kisorsolt ellenfele, az Ikarus-Maroshegy gárdája is kupameccset játszik.

A nagyvenyimiek ezúttal Mezőszilason játszanak Fotó: HL

A hatodik forduló további mérkőzései: Sárbogárd–Főnix, Sárosd–Enying, Martonvásár–Kisláng-Telmex, Lajoskomárom–Bicske. Az Ercsi Kinizsi–Tordas összecsapást szeptember 26-án rendezik. A másodosztály Déli csoportjában ezúttal is minden találkozót vasárnap rendeznek. Az előző fordulóban a Nagykarácsony hazai pályán bravúros győzelmet aratott az addig még veretlen Perkáta ellen. Ezúttal ismét otthon játszanak, az Aba-Sárvíz gárdája ellen gyarapíthatják a pontjaik számát. Az Előszállás a múlt héten nagy verést kapott, így a Szabadbattyán elleni hazai meccsen sem számíthatnak sok jóra.

A sereghajtó adonyiaknak Lepsényben lesz lehetőségük javítani

A sereghajtó adonyiak Lepsényben, az LMSK Cobra Sport ellen javíthatnak gyenge őszi mérlegükön. A hatodik forduló további mérkőzései: Sárszentágota–Szabadbattyán, Besnyő-Iváncsa II–Sárbogárd II, Seregélyes–Káloz, MFC-Ráckeresztúr–Vajta. A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a Kisapostag–Lajoskomárom II mérkőzést ma rendezik, amíg a vasárnapi program a következő: Mezőszilas–Nagyvenyim, Dég–DUFK, Nagylók–Kulcs, Rácalmás–Alap, Zichyújfalu–Cece.

A mérkőzések kezdési időpontja mindhárom osztályban 16 óra.

Címkék#megyei foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában