megye foci

2018.08.16. 21:15

Őszi a pontvadászat

A Magyar Kupa és Fejér megyei Kupa első két fordulóját követően ezen a hétvégén megkezdődnek a küzdelmek a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

Dudar Katalin DLSZ munkatárs, Horváth Róbert részlegvezető és Petrás Gábor DLSZ főtitkár Fotó: HK / DH

A Viszló Trans első osztályban a körzetünkhöz tartozó két együttes vasárnap hazai környezetben lép pályára. Mindkét gárda jó formában várja a találkozót, hiszen sikerrel vették a Magyar Kupa eddigi fordulóit. A Mezőfalva a tavalyi bajnok Ikarus-Maroshegy gárdáját fogadja. A nyáron megerősödött hazaiak nem esélytelenek az elmúlt évi aranyérmes ellen, mivel a székesfehérváriak tavalyi szereplése egy szerencsés sorozatnak tekinthető. Az előző szezonban sereghajtóként záró Baracs a Polgárdit látja vendégül. A hírek szerint nincs minden rendben a vendégek háza táján, így a hazaiak reménykedhetnek egy sikeres idénynyitóban. Az első forduló további mérkőzései: Főnix – Enying, Ercsi Kinizsi – Lajoskomárom, Bicske – Tordas, Kisláng-Telmex – Sárosd Kronos Sport, Martonvásár – Sárbogárd, Mór – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő.

Dudar Katalin DLSZ munkatárs, Horváth Róbert részlegvezető és
Petrás Gábor DLSZ főtitkár Fotó: HK / DH

Sorsolás: A másodosztály Déli csoportjában minden összecsapást vasárnap rendeznek. Az újonc Perkáta az LMSK Cobra Sport együttesét látja vendégül. A lendületben lévő házigazdák a hírek szerint ebben az osztályban is élcsapatnak számítanak majd, így természetesen a három pont megszerzése a céljuk. A szintén osztályt váltó Előszállás ezúttal a Sárszentágotát látja vendégül. Az elmúlt szezonban tizedik helyen záró Nagykarácsonyhoz a tavalyi bronzérmes Besnyő-Iváncsa II gárdája látogat. Az erőviszonyok ismeretében a hazaiak számára már a döntetlen is sikernek számítana. Az évek óta rapszodikusan szereplő Adony csapata is saját pályáján kezdi a 2018/2019. évi bajnokságot. A káloziak legyőzése lendületet adhatna a hazaiaknak.

 

Az első forduló további mérkőzései: Sárbogárd II – Aba-Sárvíz, Szabadegyháza – Vajta, Szabadbattyán – MPF-Ráckeresztúr, Pusztaszabolcs – Seregélyes.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában tizenkét együttes kezdi meg a küzdelmet. Az újonc DUFK gárdája szombaton, a többiek pedig vasárnap lépnek pályára. Az első forduló további mérkőzései: DUFK – Cece, Lajoskomárom II – Nagyvenyim, Kulcs – Alap, Mezőszilas – Zichyújfalu, Dég – Rácalmás. A Nagylók – Kisapostag találkozót elhalasztották.

A mérkőzések kezdési időpontja mindhárom osztályban 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában