labdarúgás

2017.10.20. 22:21

Dabasra utazika DPASE

Az NB III Közép csoportjának tizenegyedik fordulójában holnap 14.30 órakor FC Dabas vendégeként lép pályáraa Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A dunaújvárosi együttes múlt heti győzelmével a tabella élére ugrott, tehát megfelelő önbizalommal utazhatnak a találkozóra. A hazaiak sem lehetnek híján a magabiztosságnak, hiszen az előző hét találkozón nem találtak legyőzőre. Gyenge kezdést követően így csatlakoztak a közvetlen élmezőnyhöz, és tizennyolc ponttal a hatodik helyen állnak. Egy találattal szereztek többet, mint az újvárosiak, a kapott gólok száma pedig egyenlő. Kiemelkedő támadójuk nincs, hiszen háromnál többször senki sem talált az ellenfelek hálójába.

A forduló további párosítása: SZEOL SC – Rákosmente KSE, Mórahalom – Makó FC, Vecsési FC – Iváncsa, Pécsi MFC – Szentlőrinc, Hódmezővásárhely – Szekszárdi UFC, Paksi FC II – Kozármisleny, Budapest Honvéd II – Duna Aszfalt TVSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában