nyártól a Kiskőrös FC csapatát irányítja

2018.07.19. 21:30

Miskovicz Bálint a megalkuvás nélküli küzdőszellemben hisz

Nyártól a Dunaújvárosban jól ismert szakember, Miskovicz Bálint irányítja a Bács-Kiskun megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Kiskőrös FC együttesét.

Gróf András

Miskovicz Bálintot váratlanul érte a felkérés Fotó: HK / DH

A Dunaújvárosi Kohász, illetve a Dunaferr Sportegyesület egykori kiváló labdarúgója dolgozott már Mezőfalván, Solton, Velencén, Érden, valamint Iváncsán is. Legutóbb a Fejér megyei első osztályban tizedik helyen végzett Lajoskomárom szakmai munkáját irányította.

Játékosként három szép évet töltött itt

A rutinos szakembert a váltás okairól kérdeztük, a szerdai Dunaújváros PASE U19-es csapatával lejátszott felkészülési mérkőzés előtt.

– Váratlanul ért ez a felkérés, amelyen egy hétig gondolkodtam, hiszen a Lajoskomárom és Kiskőrös ajánlatai alaposan „feladták a leckét”, hogy hol folytassam, de valami belső indíttatás miatt úgy döntöttem, hogy a kiskőrösieknél dolgozom a jövőben. Ebben közrejátszott, hogy játékosként Kiskőrösön nagyon szép három évet töltöttem az NB III-ban. Sokáig a munkám is ide kötött, és a helyi amatőr labdarúgó-bajnokságban is szerepeltem. Ezen idő alatt sok barátra tettem szert, így nem ismeretlen számomra a közeg. Július első felében kezdtük el a munkát heti négy edzéssel.

Miskovicz Bálintot váratlanul érte a felkérés Fotó: HK / DH

A felkészülési időszakban lesz olyan hét, amikor minden nap edzünk, és több barátságos találkozó is szerepel a programunkban. A keretünket sok fiatal alkotja, néhány rutinosabb játékossal kiegészülve. Megpróbálom az edzéseket változatossá tenni, sok új gyakorlatot beépíteni, hiszen egy technikás, sok passzos, jó focit játszó csapatot szeretnék kialakítani. A megalkuvás nélküli küzdőszellemben hiszek, amit szeretnék a csapaton is látni a mérkőzéseken. Játékosként nyerő típusú labdarúgó voltam, így edzőként is ezt a mentalitást képviselem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában