Egy tizenegyessel eldőlt

2018.08.13. 21:34

Mezőfalva és Baracs is továbbjutott a Magyar Kupában

Sikerrel vették a második fordulós akadályokat a városkörnyéki Megye I. osztályú csapatok. Baracs Sárbogárdot verte 3–2-es eredménnyel. Mezőfalván Lajoskomárom vendégeskedett, akik tizenegyessel maradtak alul Masinka László legénységével szemben. Gólokat, büntetőket és jó meccseket láthattunk a hétvégén.

Horváth László

A sárga mezes mezőfalvi Balázs Sanyi fejese épp csak lecsúszott a játékos homlokáról, a gól azonban elmaradt Fotó: Horváth László / DH

Baracs–Sárbogárd 3–2 (1–1)

Játékvezető: Závotka Csongor. Asszisztensek: Körner Viktor, Korcz Gergő

Baracs: Boldog – Fülöp – Rezes – Lázár – Bartók – Szili – Németh – Mazán – Éliás – Badi K. – Ásványi. Cserék: Parádi – Sebestyén – Idei – Topp – Badi B. – Kiss – Nagy.

Sárbogárd: Matócza – Kakas – Gulyás – Kókány – Kállai – Bezerédi – Gál – Gráczer G. – Szalai – Luczek – Kindl. Cserék: Farkas – Gráczer Bálint – Nagy – Gráczer Bence – Ősz – Gyuricza – Oláh.

Sárbogárd küzdött az utolsó percig, de csak szépíteni tudott

Bajnokság előtti főpróbának is nevezhetjük a vasárnapi mérkőzéseket, ahol Baracs nagy játékkal 1–1-es félidő után már az 56. percben eldöntötte a találkozót. Először Sárbogárd talált be a hazai hálóba a 38. percben Bezerédi góljával. A szünet előtt azonban Lázár Dávid révén egyenlíteni tudott Baracs. A félidőt követően gyorsan magához ragadta a vezetést a hazai csapat. Az 51. percben Mazán Balázs volt eredményes, majd tizenegyesből Bartók S. Barnabás rúgta a harmadik gólt. A 89. percben még a vendég Kindl Zalán csökkentett a sárbogárdiak hátrányát (3–2), de a győzelmet már nem vehette el Baracstól.

Mezőfalva–Lajoskomárom 1–0 (0–0)

Játékvezető: Nagy II. László. Asszisztensek: Czagány Zoltán, Bécs Krisztina

Mezőfalva: Tóth – Balázs – Szabó – Nagy – Sági J. – Ráthgéber – Facskó – Paget – Bozoki M. – Németh – Bozoki D. Cserék: Papp – Masinka – Móricz – Sági J. – Ürmös.

A sárga mezes mezőfalvi Balázs Sanyi fejese épp csak lecsúszott a játékos homlokáról, a gól azonban elmaradt Fotó: Horváth László / DH

Mezőfalván is nagy küzdelemre számítottak a szurkolók a Lajoskomárommal szemben. A helyzeteket tekintve lehetett volna több gól is, de végül egyetlen tizenegyessel a Mezőfalva fordulhat a következő etapra. A Lajoskomáromnak akadtak jó kontrái. A Mezőfalva a hiányzások miatt kissé gyengébb összeállítással így is uralta játékot. A találkozó végén Masinka Lászlót a hazai trénert kérdeztük.

– Küzdelmes meccset játszottunk, sok hiányzóval. A támadó harmadban gyengébbek voltunk a megszokottnál, de így is az 1–0 után még volt a négy-öt nagy helyzetünk. Sajnos nem jött össze és a végén bizony kapaszkodni kellett, hogy ne egyenlítsen ki az ellenfél. Ennek ellenére úgy gondolom, jól szolgálta a felkészülésünket ez a mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában