Fejér megye

2017.09.25. 17:40

Mutatjuk a megye foci eredményeit!

Az 7. fordulót játszották le a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. Több csapat is többhetes nyeretlenségi sorozatot zárt le.

Káldor András

f

Mezőfalva – Sárbogárd 1-6 (1-2)

Mezőfalva, 100 néző.

Vezette: Pekker Bálint.

Mezőfalva: Székely – Balázs, Szabó E., Móricz, Sági J. – Sági R. (Kovács A.), Erős (Csányi), Mekota, Bartus (Szepesi) – Vörös B., Oroszi. Vezetőedző: Masinka László,

Sárbogárd: Bernáth I. – Gráczer Bence, Nagy Á., Hegedűs Gy., Gulyás-Kovács – Tóth Zs., Bezerédi, Boros (Laták), Gráczer G. – Németh K. (Rezicska), Lajtos (Horváth Á.). Vezetőedző: Viktor Ferenc.

Gól: Sági J. (42.), illetve Gráczer Bence (33., 63., 70.), Bezerédi (35., 58.), Rezicska (78.).

Jók: senki, illetve Gárczer Bence (a mezőny legjobbja), Bezerédi, Rezicska.

A jól kezdő hazai együttes kezdeti reményeit hamar szétoszlatta a Sárbogárd csapata. A 33. percben a sárbogárdi Gráczer Bence kezdte a gólgyártást. Két perc múlva szintén a vendégegyüttestől Bezerédi Ádám is feliratkozott a góllövőlistára. A jobb felső sarkot nézte ki magának. Válasz a Mezőfalvától a 42. percben érkezett, amikor Sági József lőtt hatalmas bombagólt 20 méterről. 1-2. A folytatásban már csak a szünet után láthatott gólokat a közönség. Az 58. percben ismét Bezerédi akciózott, így 3-1-re módosult a vendégvezetés. A 63. percben Gráczer is duplázott. 1-4. A Mezőfalva hiába próbálkozott, a 70. percben újra Gráczer nevéhez írhatott találatot Pekker Bálint játékvezető. 1-5. Végül a 78. percben Rezicska Richárd szinte az üres kapuba rúgott góljával pecsételődött meg Masinka László csapatának sorsa. 1-6.

Polgárdi – Baracs 1-0 (0-0)

Polgárdi, 100 néző.

Vezette: Altorjay Áron Gellért.

Polgárdi: Berta – Spánitz A., Csrepka Máté, Csizmadia G., Somogyi E. (Kókány) – Farkas D., Tóth P., Holka, Csrepka Márton – Petrovics, Borostyán. Vezetőedző: Egerszegi Zoltán.

Baracs: Tóth N. – Fülöp, Rezes (Sebestyén), Prókai, Bartók S. – Éliás, Czifra (Horváth D.), Badi, Bozoki (Varga T.) – Szili Sz., Nagy D. Vezetőedző: Gyalus Zoltán.

Gól: Somogyi E. (52.).

Jók: Berta, Farkas D., Somogyi E., illetve Bartók S., Éliás, Szili Sz.

A mérkőzés első félidejében a Baracs csapatának akadt több helyzete, ám ezt nem tudták kihasználni, majd az 52. percben a hazaiak szöglethez jutottak, s a kipattanó labdát Somogyi Ernő pöckölte a vendégek hálójába, s ezzel megszerezte csapatának az idei szezon első győzelmét. 1-0.

A legutóbbi fordulóban nemcsak a mezőfalvi Szabó Ervinék (b) csúsztak el, hanem Éliás Zsolttal soraiban a Baracs sem tudott nyerni Fotó: Zsedrovits Enikő

Ercsi Kinizsi – Enying 10-1 (4-0)

Ercsi, 100 néző.

Vezette: Szabó János.

Ercsi Kinizsi: Hodula – Gróf, Lak (Hoffmann), Rapai, Rebők (Mónus) – Ivacs, Nagy R. (Kondreska), Hosszú P., Kovács P. – Szalánczi, Kővári L. (Varga K.). Vezetőedző: Gróf András.

Enying: Molnár B. – Kovács L., Kalló, Rados, Szili B. (Gál M.) – Gergye, Szőke, Bogár, Harangozó – Molnár L. (Papp G.), Báles. Vezetőedző: Vas Tibor.

Gól: Ivacs (17., 27., 57., 72.), Kovács P. (7., 23., 76.), Hosszú P. (50.), Kondreska (81.), Mónus (86.), illetve Gál M. (74.).

Jók: Ivacs, Kovács P., illetve senki.

Borongós időben kezdődött a mérkőzés, ám ez nem zavarta a hazaiakat, akik az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést. Négy találatig jutottak az első félidőben, Kovács Péter és Ivacs Gábor is duplázott. Sorra jöttek a helyzetek és a gólok a szünet után is, Hosszú Péter, Ivacs kétszer, Kovács P., Kondreska Roland és Mónus Márk voltak még eredményesek. Közben Gál Mózes lőtt egy vendéggólt a 74. percben. Az Enying szimpatikusan viselte el a nagyarányú vereséget, amelyhez hozzájárult a korrekt játékvezetés is.

Ikarus-Maroshegy -Lajoskomárom 5-2 (4-1)

Székesfehérvár, 100 néző.

Vezette: Jakab Zoltán.

Ikarus-Maroshegy: Matócza (Skultéti A.) – Horváth Zs., Jámbor, Dopuda (Skultéti L.), Tóth R. – Bencze (Léki), Andróczi (Klémán), Kovács

L. (Hart), Szente – Farkas

G., Pongrácz. Edzők: Gelencsér Tibor és Pongrácz Gábor.

Lajoskomárom: Barabás – Nyitrai, Nyári, Nyul, Gergő – Berta (Labossa), Vadászi, Fodor M., Falvai – Czéhmeiszter (Szabó Z.), Borbás (Kövecses). Vezetőedző: Miskovicz Bálint.

Gól: Tóth R. (17.), Kovács L. (25.), Pongrácz (34.), Andróczi (40.), Klémán P. (87.), illetve Czéhmeiszter (3.), Vadászi (54.).

Jók: Andróczi, Tóth R., Pongrácz, Hart, illetve Vadászi, Barabás.

A 3. percben Dopuda Igor hátulról középre játszott labdáját Czéhmeiszter Attila szerezte meg és 20 méterről a jobb felsőbe rúgta. 0-1. A 15. percben Falvai Dániel sárga lapos buktatását követően jobb oldali szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat. Az élesen középre lőtt labdát Tóth Róbert juttatta a kapuba. 1-1. A 25. percben Bencze János remek szóló után tört be, azonban a vendégek a kaputól 20 méterre csak szabálytalanul tudták megállítani, Horváth Zsolt remek meglátással gyorsan elvégezte a szabadrúgást, a vendégek védelme nem reagált rá, majd Kovács Levente fejezte be az akciót. 2-1. A 33. percben Tóthot buktatták a 16-oson belül, a játékvezető jogosan büntetőt ítélt, amelyet Pongrácz Gábor higgadtan értékesített. 3-1. A 39. percben Tóth R. 20 méteres lövése a kapusról kipattant, a labdára Andróczi Krisztofer reagált elsőként, és a hálóba lőtt. 4-1. Az 53. percben Horváth Zs. eladott labdájából Vadászi Bence került helyzetbe, aki átlöbbölte a kijövő kapus felett a labdát. 4-2. A 87. percben Farkas Gábor bal oldali beadását követően Klémán Péter került helyzetbe, és közelről nem hibázott, ezzel kialakítva az 5-2-es végeredményt, és lezárva a megérdemelt hazai sikert.

Martonvásár – Tordas 1-1 (0-0)

Martonvásár, 280 néző.

Vezette: Wittner József.

Martonvásár: Végh – Hernádi, Radics, Neuvert, Magyar B. – Kovács D. (Kádár), Kővári F, Berczi, Cziklin (Tokodi) – Szilágyi I., Cservenka. Vezetőedző: Patkós Csaba.

Tordas: Szabó B. – Kerényi, Udvaros, Hadnagy, Kun – Balassa, Kőszegi, Vörös F., Gergely (Kiss S.) – Barbai, Pongrácz (Szmok). Vezetőedző: Korolovszky Gábor.

Gól: Radics (51.), illetve Kun (89.).

Jók: Radics, Berczi, Szilágyi I.,, illetve Szabó B, Kun, Barbai.

Sokan sima hazai győzelmet tippeltek, de a szomszédvárak csatája sosem hoz végül egyértelmű kilencven percet. Jobban kezdett a vendégcsapat, és csak az égieknek köszönhette a Marton, hogy már a 11. percben nem került hátrányba. A hazaiaktól Magyar Balázs lábában volt a vezető gól, de ott is maradt, miután kecsegtető helyzetben a kapu fölé emelt. Mindössze két perccel később a hazaiak kapuvédője, Végh Zalán mentett bravúrral, majd a 35. percben már kapufáig jutott a Martonvásár. A fordulás után aztán agilisabban is kezdett, és nem csak kapufát, hanem gólt szerzett. Magyar B. beadását Radics Ádám fejelte közelről a kapuba. 1-0. Pár perccel később a hazaiak csapatkapitánya tüzelt szabadrúgást követően 27 méterről, de a labda elsuhant a bal alsó mellett. A folytatásban a hazaiak eldönthették volna a meccset, előbb Szilágyi Imre indult meg egymaga, de Szabó Béla lábbal védte a kísérletet, majd a 88. percben Tokodi Sándor lőtt éles szögből, de a labda kipattogott a hosszú sarok mellett. A futball örök igazsága pedig ezúttal is alátámasztást nyert, és a Tordas végül egy védelmi hiba után a hajrában Kun Bálint góljával egyenlített. 1-1. Az első félidőben a Tordas, a másodikban a hazaiak domináltak, de a sok elhibázott helyzet miatt végül bűnhődtek a martonvásáriak.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Sárosd 3-0 (2-0)

Agárd, 200 néző.

Vezette: Szűcs László.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Heim – Rodenbücher (Tóth B.), Kocsis D., Balogh Á. (Fukász), Berndt (Balogh B.) – Nagy Á. (Bernáth Gy.), Oláh (Ihász), Ambrus, Klauz – Hanák, Fodor. Vezetőedző: Balogh Zsolt.

Sárosd: Rigó – Susa, Somogyi Sz., Szurovcsják L. (Vajda), Killer M. – Lendvai, Rottmann (Kargl), Meszlényi, Kosaras (Arany) – Kovács Á. (Truszek), Szabó N. Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

Gól: Balogh Á. (16.), Ambrus (33.), Berndt (86.).

Jók: Balogh Á, Ambrus, Nagy Á., Hanák, illetve senki

A 16. percben ügyes háromszögelés után Balogh Ádám 13 méterről vette be a sárosdi kaput. 1-0. A 33. percben Nagy Ákos labdáját Ambrus Hunor vágta 14 méterről Rigó Ádám kapujába. 2-0. Majd jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, és a hajrában Balogh Á. passza után Berndt András kisodródva 6 méterről vette be a vendégek kapuját. 3-0. Jól és eredményesen játszott a Gárdony csapata, teljesen megérdemelt győzelmet aratott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában