Egy korai gól döntött Pakson

2018.05.25. 21:30

Küzdött a DPASE, de kimaradtak a helyzetek

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjának utolsó előtti fordulójában tegnap a Paksi FC II vendégeként lépett pályára a Dunaújváros PASE együttese.

Gróf András

Nem sikerült gólt szerezni a dunaújvárosi játékosoknak Pakson Fotó: ZsE/DH-archív

Paksi FC II – Dunaújváros PASE 1-0 (1-0)

Paksi FC Stadion, 100 néző. Vezette: Antal Péter (Zahorecz, Sinkovicz).

Paksi FC II: Pámer – Bagó P., Bognár D., Györgye (Lacza M. a 84. p.), Pál A. (Major a 88. p., Vlasics, Pinczés, Kesztyűs, Nagy Á.,(Steinbach a 80. p.) Hanol, Zachán. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Zvara D., Kovács G., Ferencz B. (Horváth K. a 63. p.), Csehi T. (Karacs R. a 63. p.), Dobos Á., Dorogi R., Tóth T., Király B., Barna Zs., Pál D. Vezetőedző: Dobos Barna.

A huszonkilencedik forduló egyetlen tegnapi mérkőzésén már a kilencedik percben Vlasics Dániel révén megszerezte a vezetést a hazai együttes (1-0).

Az első félidő további részében jól védekezett a paksiak második számú együttese, így megérdemelt egygólos vezetéssel vonulhattak pihenőre a játékosok.

Nem sikerült gólt szerezni a dunaújvárosi játékosoknak Pakson Fotó: ZsE/DH-archív

A második játékrészben a dunaújvárosiak küzdöttek az egyenlítő találatért, de kimaradtak a lehetőségek.

Dobos Barna vezetőedző a hatvanharmadik percben kettős cserével is próbált javítani a dunaújvárosi csapat támadójátékán, de ez sem vezetett eredményre, így a vendéglátók szerezték meg a három bajnoki pontot.

A forduló további mérkőzései: Pécsi MFC–FC Dabas, SZEOL SC–Mórahalom VSE, Budapest Honvéd-MFA II–Makó FC, Vecsési FC–Rákosmente KSE, Hódmezővásárhelyi FC–Duna Aszfalt TVSE, Szentlőrinc SE–Kozármisleny FC, Szekszárdi UFC–Iváncsa KSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában