Helyi sport

2018.09.21. 22:05

Kisorsolták a női pólósok beosztását

Az élvonalbeli férfibajnoksághoz hasonlóan a Magyar Vízilabda Szövetség székházában a napokban elkészült női ob I. sorsolását is elkészítették a szakemberek – adta hírül az mvlsz.hu.

SzSz

A csapategységben rejlik a DUE Maarks Graphics egyik fő ereje. Ha az akarat mellé jó és eredményes játék is társul, akkor szerdán tovább szaporíthatja bajnoki pontjait csapatunk Fotó: Zsedrovits Enikõ

Fotó: illusztráció

A női bajnokságban a 2018/2019-es pontvadászatban várhatóan tíz csapat kezdi meg az első szakaszt – az UVSE-Margitsziget sorsáról a későbbiekben döntenek.

A megállapodások értelmében az első három fordulóban a tavalyi bajnokság első négy helyezettje nem játszhat egymással. A pontvadászatban résztvevő tíz egyesület: ­UVSE-Margitsziget, Tatabánya, Szentes, Honvéd, Eger, Szeged, UVSE, FTC, Dunaújváros, BVSC.

Az alapszakaszban, oda-vissza vágós rendszerben minden csapat kétszer játszik majd riválisaival, azaz összesen 18 forduló vár majd a gárdákra.

Az első fordulóban a DUE-Maarks Graphics együttese Tatabányára látogat majd, amíg a második körben a Szentes csapatát fogadja.

A mérkőzések pontos időpontjáról még nem egyeztek meg a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában