huszonkettedik alkalom

2017.12.17. 21:20

Nagy múltú tornán kézilabdázott nyolc csapat

Immáron huszonkettedik alkalommal gyűltek össze a csapatok azon a kézilabdatornán, amelyen két napon át négy női és négy férficsapat mérkőzött meg a győzelmekért.

Gallai Péter

A hölgyeknél a budapesti Híd-Unió végzett az élen Fotó: amatőr

Az Arany iskola tornatermében a napokban lebonyolított Mikulás kupára, amelyet Nikolényi Ágnes szervez, nyolc csapat érkezet az ország több pontjáról. Az együttesek körmérkőzéses rendszerben döntötték el a végső helyezések sorrendjét. A hölgyeknél a budapesti Híd-Unió SE alakulata végzett az élen, a második helyet a székesfehérvári, a harmadikat pedig a dunaföldvári Holler UFC szerezte meg, negyedikként a Mezőfalva együttese zárt.

A hölgyeknél a budapesti Híd-Unió végzett az élen Fotó: amatőr

A férfiak mezőnyében az ITTASOKK (Tolna megye) névre hallgató formáció vihette haza a kupát, a második a dunaújvárosi Pentele gárdája, a harmadik a Rácalmás SE, a negyedik a MEAFC’96 csapata

A legjobb góllövőnek járó különdíjat Pintér Aletta (Székesfehérvár, 17 gól), valamint Winiarczyk Richárd (ITTASOKK, 18 gól) vihette haza. Legjobb mezőnyjátékosok: Vadász Vivien (Híd-Unió SE), Tóth Tamás (Rácalmás). Legjobb kapusok: Kapusiné Berta Irén (Székesfehérvár), Molnár Roland (ITTASOKK). Legcsinosabb női játékos: Tóth Mónika (Holler UFC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában