Bravúr

2017.10.16. 22:04

A bajnoki meccs után jöhet a kupa

DUNAÚJVÁROS A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata egymás után játssza a mérkőzéseit. Most egy Magyar Kupa-találkozó vár rájuk.

Agárdy Csaba

Rengeteg támadást vezettek a dunaújvárosiak, de a gólszerzéssel gondok vannak Fotó: Ady Géza

De mielőtt a kupáról ejtenénk szót, érdemes visszatérni a pénteki bajnoki meccsre, mert az edzők véleménye mindig sokatmondó. David Musial (vezetőedző, DAB): „A szombati napon még egy edzéssel készülünk a vasárnapi derbire, sokat tehát nem ünnepeltük a pénteki győzelmet. Nyilvánvalóan fokozottan igaz az, hogy koncentráltan, teljes erőbedobással kell játszanunk egy olyan csapat ellen, mint a DVTK, amely nemrég például szlovák extraligás csapatot győzte le kétszer is. Az erősebb csapatok ellen rendre jól teljesítünk, talán a fókusz könnyebben megvan a fejekben, mindenesetre abban reménykedem, hogy összeszedetten, agresszívan és egyszerűen jégkorongozva nyújtunk majd jó teljesítményt a címvédő ellen.”

Rengeteg támadást vezettek a dunaújvárosiak, de a gólszerzéssel gondok vannak Fotó: Ady Géza

Mikael Tisell, DVTK: – Nagyon jó meccs volt, sokat tudtuk járatni a korongot. Felszabadult, örömjáték volt a második harmadtól kezdve, amelyben szerencsére el is tudtuk dönteni a találkozót.

Természetesen a tudósító nem akar okosabb lenni, mint a szakember, de ember nem volt, aki a pénteki meccset jónak látta.

A lényeg, hogy a csapat szerdán a remek formáját hozza, és a kupában győzze le az újpestieket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában