Rosszcsontok

2018.05.25. 21:47

Szekszárdnak is szoríthatunk

A magyar amerikaifutball második ligájában, azaz a Divizió I-ben is van érdekeltségünk, ugyanis a HFL-es Gorillaz testvércsapata a Szerkszárd Bad Bones gárdája. A tolnaiak eddig jól teljesítenek a szezonban.

Szabó Szabolcs

A Gorillákkal megerősített tolnaiak ma délben játszanak Fotó: mafsz

Mint arról már többször is beszámoltunk, az elitliga, a HFL 5. fordulójában a Budapest Cowbells ellen komoly pofonba futott bele az erősen tartalékos DAK Acél Dunaújváros Gorillaz (6-42). Az újvárosiak testvércsapata, a Szekszárd Bad Bones épp a Cowbell kettes számú egységéhez látogathat a hét végén, ez sem habkönnyű kirándulás. A szövetségi szakportál, a mafsz.or így vezette fel a rangadót:

Az alapszakasz hajrájába ért a másodosztály, és egyértelműen háromesélyessé vált a bajnokság.

A Gorillákkal megerősített tolnaiak ma délben játszanak Fotó: mafsz

A Gladiators legutóbbi sikerével átvette a vezetést a tabellán, amit eddig a szintén veretlen Zúzók birtokoltak, de a Rosszcsontoknak is mindössze egy vereségük van, így van esélyük arra, hogy hazai pályás pozíciót szerezzenek a playoffban. A két együttes közül talán a Szekszárdnak lesz nehezebb dolga, hiszen a Budapest Cowbells 2 pályáján eddig senkinek sem volt könnyű dolga. A Kolomposok a TD Store Eagles 2-t simán verték. A nagy kérdés, hogy vajon a Bad Bones keretére hogyan hat a DAK Acél Gorillaz HFL terhelése. Remélhetően a Gorillákkal megerősített tolnai csapat ma délben visszavág a Kolomposoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában