Hét kapott gólra nem volt válasz

2018.05.25. 21:36

A tét nélküli meccsen biztosan győzött a bajnoki címre hajtó házigazda

A futsal NB I közép szakaszában az utolsó fordulót rendezték tegnap. Az A csoport záró meccsén a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese az MVFC-Berettyóújfalu vendégeként lépett pályára.

Gróf András

Németh Péteréknek (piros szerelésben) nem sikerült megállítani a bajnoki trónkövetelő berettyóiak rohamait. Ezen a péntek estén támadásban sem sikerült semmi az újvárosiaknak Fotó: ZsE/DH

MVFC-Berettyóújfalu –

Dunaferr-DUE-Renalpin

7-0 (4-0)

Pálfy István Rendezvénycsarnok, 200 néző. Vezette: Viczián Mátyás, Belicza Bence (Modes Ottó).

MVFC-Berettyóújfalu: Mezei – Francisco, Gál I., Trencsényi, Da Silva. Csere: László M., Kovács I., Daróczi, Szabó P., Harmati, Nagy D., Takács Z., Sergio. Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Cseresnyés – Horváth N., Németh P., Pál P.,Hosszú Á. Csere: Oroszi, Szabó T., Fridrich, Szeghy, Boldizsár, Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

 

Németh Péteréknek (piros szerelésben) nem sikerült megállítani
a bajnoki trónkövetelő berettyóiak rohamait. Ezen a péntek estén
támadásban sem sikerült semmi az újvárosiaknak Fotó: ZsE/DH

Góllövő: Francisco (1. és 13. p.), Gál I. (17. és 34. p.), Harmati (18. p.), Kovács I. (32. p.), Takács Z. (39. p.).

Az összecsapásnak különösebb tétje nem volt, hiszen már eldőlt, hogy a házigazdák a Rába ETO ellen játsszák a bajnoki döntőt, míg a dunaújvárosiak a Swietelsky-Haladás VSE ellen mérkőzhetnek a bronzéremért. Az első találkozót szombaton 18.30-tól Szombathelyen rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában