Rossz sorozatban a Gorillaz

2018.05.24. 21:04

A dunaújvárosi amerikaifutball-csapat eddig öt vereséget gyűjtött a HFL-ben

A Gorillák eddigi fennállása során arra még nem volt példa, hogy öt vereséget gyűjtsenek be zsinórban. Sajnos az idei HFL-szezon nem úgy sikerül az újvárosiak számára, ahogy azt előzetesen eltervezték.

Szabó Szabolcs

A Cowbells bedarálta a Gorillákat Fotó: HK / DH

Amint arról már korábban olvashattak: a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz sorozatban ötödik meccsét is elveszítette az idei HFL-kiírásban. A pünkösdhétfőn lejátszott találkozón egy régi ismerős, a Budapest Cowbells páholta el Grátz Vilmos legénységét. DAK Acél Gorillaz–Budapest Cowbells 6–42 (0–14, 3–14, 0–14, 3–0). Pontszerzők: Beretka József 3 FG, illetve Takács Bence 3 TD, Czirók Márton 2 TD, Fóra Kamilló 5 XP. Bachrathy Kornél, a Gorillaz elnöke így nyilatkozott a találkozót követően:

 

A Cowbells bedarálta a Gorillákat Fotó: HK / DH

– A Cowbells a játék minden területén felülmúlt minket, nincs rajta mit szépíteni. Sajnos a különbség mértéke is teljesen megérdemelt, jelen állás szerint a legjobbakkal nem tudunk szoros meccset játszani. Azért bízom abban, hogy a hátralévő Tigers és Steelers elleni találkozókon ennél azért többre leszünk képesek. De nagyon össze kell szednünk magunkat, hogy bizonyítsuk, van értelme a HFL-ben szerepelnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában