Kikaptak a listavezetőtől

2017.12.17. 21:09

Jelenleg ennyi a különbség a két csapat között

Az idei esztendő utolsó bajnoki fordulójában a listavezető VRC Kazincbarcika gárdáját fogadták vasárnap délután a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói.

Gróf András

A piros mezes Iván Bence ezúttal két pontot ért el Fotó: Ady Géza

A vendégek vezetőedzője, Daniel Oravec az összecsapás előtt belázasodott, így elővigyázatosságból nem utazott el a csapattal. Helyettese a csapatot jól ismerő Dudás András volt. A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők, de Szabó Dávid jó nyitásainak köszönhetően hárompontos előnyhöz jutottak a vendégek. A játékrész közepén növelte előnyét a Kazincbarcika, amit a hajrában végig megtartott. A második játszma elején Banai Máté eredményes játékának köszönhetően hamar elhúztak a vendégek. A Dunaferr becsülettel küzdött a felzárkózásért, de a magassági fölényben lévő borsodiak sáncával nem igazán tudtak mit kezdeni, így esélyük sem volt az egyenlítésre. A harmadik játékrészt jól kezdték az újvárosiak, 11-11-es állásnál azonban a barcikaiak három pontot értek el zsinórban. A vége felé a hazaiaknak még sikerült fordítaniuk, de a véghajrában a vendégek jobban koncentráltak, így megérdemelten nyertek.

A piros mezes Iván Bence ezúttal két pontot ért el Fotó: Ady Géza

Tomanóczy Tibor: – Véleményem szerint az első és a harmadik szett teljesen vállalható. A fiúk harcosak voltak, azt nyújtották, amit kértem tőlük, bátrak, harcosak voltak. A bajnokesélyes Kazincbarcika azonban jelenleg ennyivel jobb nálunk, ennyi különbség van a két csapat között. Ez volt az év utolsó bajnoki mérkőzése. Sajnálom, hogy három vereséggel zártuk az évet, de jövőre majd mindenképpen javítunk.

Dudás András: – A célunkat elértük, hiszen megnyertük 3-0-ra a mérkőzést. Lehetőséget adtunk mindenkinek, de így is magabiztos győzelmet arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában