Sümegi kalandok

2017.12.10. 20:23

Csak egy pontot szereztek az újvárosi röplabdázók

Az idei év utolsó idegenbeli NB I-es bajnoki találkozóját játszották vasárnap a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói.

Gróf András

Flachner Kornél ezúttal nyolcpontot szerzett

Fotó: Zsedrovits Enikő

Sümegi RE – Dunaferr SE

3:2 (22, -17, 20, -21, 11)

Tatár Mihály Tornacsarnok, 50 néző. Vezette: Vigh Andrea, Pőcze Attila.

Sümegi RE: Erki, Balla, Kaposi, Németh Z., Tigyi, Sow, Illés (liberó). Csere: Péter B. Vezetőedző: Tamás Zoltán.

Dunaferr SE: Csizmadia, Hatvany Zs., Flachner K., Iván B., Bohnicsek, Tomanóczy B., Hartyányi (liberó). Csere: Laczi, Matyiák. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A mérkőzésre esélyesként utazott a dunaújvárosi alakulat, ám az első játszmát szoros csatában a hazaiak nyerték. A második játszma már úgy alakult, ahogy az újvárosi szurkolók előzetesen remélték. A vendégek magabiztos játékkal egalizálták az állást. A harmadik játékrészben ismét a hazaiak akarata érvényesült, hiszen öt pont különbséggel nyerték a szettet. Különösen a végjátékban akadtak problémái a piros-fehér gárdának. Ezt követően ismét a hullámvasút tetején érzhette magát a Dunaferr együttese, így ismét döntetlent mutatott az eredményjelző. A mindent eldöntő ötödik szett azonban ismét a sümegiek számára alakult jobban. Úgy tűnt, a hazai csapat jobban akarta a győzelmet, amit végül meg is szerzett. A dunaújvárosiak tehát ötjátszmás küzdelemben szenvedtek vereséget, így egy pontottal távoztak a bajnoki tabella utolsó előtti helyén tanyázó sümegiek otthonából. A Dunaferr legeredményesebb pontszerzői ezúttal Tomanóczy Bálint és Bohnicsek Szilveszte voltak.

Flachner Kornél ezúttal nyolcpontot szerzett
Fotós: Zsedrovits Enikő

Tomanóczy Tibor: – Előzetesen gondoltam, hogy nehéz mérkőzés lesz. Összességében kiegyenlített küzdelmet láthattunk. A véleményem szerint azonban az ötödik játszmában lehettünk volna sokkal harciasabbak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában