Röplabda

2017.11.19. 19:40

Dunaferr siker a maratoni csata végén

Az NB I-es férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának kilencedik fordulójában vasárnap délután a PTE-PEAC otthonában lépett pályára Dunaferr SE együttese.

Gróf András

Iván Bence (3) is kiváló teljesítményt nyújtott

Fotó: Ady Géza

PTE-PEAC -Dunaferr SE

2:3 (-21, 16, 23, -21, -12)

PTE ÁOK Mozgástani Intézet, 100 néző. Vezette: Vári Péter, Ujházi Mónika.

PTE-PEAC: Storcz, Yaner, Pordán, Horváth B., Portik, Fodor D., Kaszás (liberó). Csere: Soós A., Dolgos, Pólics, Szabó G., Schwind,Várhalmi. Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán.

Dunaferr SE: Iván B., Bohnicsek Sz., Csizmadia T., Hatvany Zs., Flachner Kornél, Tomanóczy B., Hartyányi G. (liberó). Csere: Laczi D., Mihucz Cs., Iván G., Matyiák Á. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Iván Bence (3) is kiváló teljesítményt nyújtott
Fotós: Ady Géza

Jól indult a találkozó az újvárosiak számára, hiszen az első játszmát magabiztos játékkal nyerték. A folytatásban azonban magukra találtak a házigazdák, és egy sima, valamint egy szoros szett megnyerésével fordítottak. A negyedik játszmában Hatvany Zsolt vezérletével sikerült kiegyenlítenie a fiatal dunaújvárosi együttesnek. A döntő játszmában kiegyenlített küzdelemben nyert a Dunaferr.

Tomanóczy Tibor: – Nagyon örülök a győzelemünknek, amit hatalmas küzdelemben sikerült megszereznünk. A mindent eldöntő játszmát hamarabb is befejezhettük volna, de a kritikus pillanatokban sajnos nem sikerült a megfelelő megoldást választani. Ennek ellenére le a kalappal a csapat előtt, hiszen egy nagyon jó Pécs ellen arattunk rendkívül fontos győzelmet. Ez a győzelem azért is jelent sokat, mert azokat a csapatokat, amelyekkel közel azonos szinten vagyunk, le tudtuk győzni a bajnokság eddigi szakaszában. Ebből látszik, hogy fiataljainkban van potenciál. Ez eddig nem abban mutatkozott meg, hogy brillíroztunk a meccseken, hanem abban, hogy a srácok küzdöttek, hajtottak, ami eredményre vezetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában