röplabda előzetes

2018.02.22. 20:49

Utolsó előtti forduló

A férfi röplabda első osztály alapszakaszának huszon­egyedik, utolsó előtti fordulójában vasárnap 13 órakor a MAFC-BME együtteséhez látogat a Dunaferr Sport­egyesület csapata.

Gróf András

A Dunaferr játékosai számára minden találkozó egy ünnep

Fotó: Ady Géza

A Sződliget utcai tornateremben két hasonló képességű gárda találkozik a hét utolsó napján, hiszen a házigazdák a bajnoki tabella hatodik, amíg a vendégek a hetedik helyén állnak. A két együttes között csupán egyetlen pont a különbség.

A fővárosiak az előző körben a címvédő kaposváriak ellen kaptak ki hazai környezetben három játszmában. A Dunaferr SE fiataljai pedig a PTE-PEAC csapatát verték 3:1-re a Dunaújváros Sportcsarnokban. A MAFC-BME az eddigi teljesítményének köszönhetően már biztosan a rájátszás legjobb nyolc együttese közé került, aminek tulajdonképpen már tagja az újvárosi gárda is. Tomanóczy Tibor tanítványai egy esetleges győzelemmel természetesen legalább egy pozícióval feljebb léphetnének a táblázaton, hiszen az egyetemistákat a többi eredménytől függetlenül biztosan megelőznék.

Az alapszakasz huszon­egyedik fordulójának további párosítása a következő: PTE-PEAC – Pénzügyőr SE, Sümegi RE – Fino-Kaposvár, MÁV Előre – Szolnoki RA, HÉP-Kecskeméti RC – Debreceni EAC. Szabadnapos: VRC Kazincbarcika.

Az NB I alapszakaszának jelenlegi állása: 1. VRC Kazincbarcika 56 pont, 2. Fino-Kaposvár 47 pont, 3. HÉP-Kecskeméti RC 44 pont, 4. Pénzügyőr SE 36 pont, 5. Szolnoki RA 23 pont, 6. MAFC-BME 22 pont, 7. Dunaferr SE 21 pont, 8. MÁV Előre 20 pont, 9. PTE-PEAC 15 pont, 10. Sümegi RE 13 pont, 11. Debreceni EAC 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában