magyar kupa első forduló

2017.10.19. 21:20

Előnyben az Újváros

A férfi röplabda Magyar Kupa első forduló páros csatájának első összecsapásán szerdán este idegenben nyert a Dunaferr SE csapata.

Gróf András

Flachner Kornél eredményesen ütött center pozícióban Fotó: AG

Debreceni EAC -Dunaferr SE0:3 (-12, -20, -23)DESOK, 100 néző. Vezette: Csizmarik József, Bodrogi László.Debreceni EAC: Barna, Kusnyér, Szikszai, Remete Pallós, Kiss I., Kiss D. (liberó). Csere: Ötvös, Nagy A., Bakács. Vezetőedző: Fodor Antal.Dunaferr SE: Tomanóczy B., HatvanyZs., Bohnicsek, Flachner K., Kiss M., Laczi, Hartyányi (liberó). Csere: Csizmadia, Matyiák, Mihucz, Iván G., Iván B., Tajti. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.Fodor Antal: – Biztatóbb játékot produkáltunk a vasárnapinál, volt szettnyerési esélyünk is, ám az ellenfél megérdemelten nyert megint. Tomanóczy Tibor: – Amiért elutaztunk, azt sikerült elérnünk. Az első lépést megtettük a továbbjutás felé, de még vár ránk egy hazai visszavágó, amelyet nem vehetünk félvállról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában