Nyikos Veronika ezüstérme

2018.03.23. 21:38

A felnőttek Szigetszentmiklóson, a fiatal hölgyek Pestszentimrén birkóztak

A közelmúltban két tornán is szőnyegre léptek a Dunaferr SE birkózói, akik szép eredményekkel tértek haza.

duol.hu

Fiatal tehetségek és felkészítő edzőik Fotó: Dunaferr SE

Szigetszentmiklóson rendezték meg a soron következő felnőttek szabadfogású birkózó válogató versenyt, amelyen a Dunaferr SE birkózó-szakosztálya két versenyzője lépett szőnyegre. Fehéri Gábor a 72 kg-os súlycsoportban a második mérkőzésén sérülést szenvedett, nem tudta folytatni a versenyt, az 5. helyen végzett. Bagó Tibor 92 kg-ban szintén 5. helyen végzett. Pestszentimrén, a diák és serdülő korcsoportos lány országos bajnokságon, amely egyben idősebb Növényi Norbert emlékverseny volt, két korosztályban 189 lány mérte össze tudását. A Dunaferr SE két diák és három serdülő lánnyal képviseltette magát.

Fiatal tehetségek és felkészítő edzőik Fotó: Dunaferr SE

Diák korcsoportban 37 kg-ban Hajdu Vanessza, 43 kg-ban Pupp Viktória versenyzett. Mindkettőjüknek ez volt az első igazán nagy versenye. Tisztességesen helytálltak, végül mindketten 5. helyezettként térhettek haza. Serdülő korcsoportban 54 kg-ban három versenyzőnk, Takács Petra, Nárai Alexa és Győri Viviána birkózott. A legnépesebb mezőnyben egy-egy győztes és vesztes mérkőzés után kiestek. 66 kg-ban Nyikos Veronika az előkelő 2. helyen zárta a napot. A döntőben is esélyesként lépett a szőnyegre, de egy taktikai fegyelmezetlenség miatt nem sikerült bezsebelnie a bajnoki címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában