Futsal

2017.12.12. 21:02

Sérülések nehezítik a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttesének helyzetét

A hétfői idegenbeli vereséget követően csütörtökön hazai környezetben javíthat a Dunaferr-DUE-Renalpin FC futsal együttese.

Gróf András

f

Az újvárosiak az NB I alapszakaszának tizenegyedik fordulójában 20 órakor az FTC Futsal-Fisher Klíma gárdáját fogadják.Az MVFC-Berettyóújfalu elleni 8-2-es vereségnek bizony előzményei voltak. Reveland Zoltán kézsérülését követően lassan lábadozik, de az őt helyettesítő Rigó László az elmúlt heti egyik edzésen súlyos vállsérülést szenvedett. Ezért kellett „villámmal” leigazolni a fiatal Cseresnyés Alexet. Ráadásul Fridrich Dávid is félig sérülten tért vissza a válogatottból. Varga Csaba a Veszprémben szerzett piros lapját követő eltiltását töltötte. Bánfalvi Balázs pedig eligazolt a klubtól.

A tizedik forduló további eredményei: FTC Futsal-Fisher Klíma – Bőny-Szavill Consulting 0-0, Nyírgyula KSE – Debreceni EAC 2-1, FC Veszprém – Aramis SE 5-1, Rába ETO – Swietelsky-Haladás VSE 3-4.

Az újvárosiak számára nem sok idő marad a búslakodásra, hiszen csütörtökön a ferencvárosiakat látják vendégül. Ezen a találkozón egyértelműen a három pont megszerzése a cél, hiszen a papírforma egyértelműen a hazaiak sikerét ígéri. A tizenegyedik forduló további párosítása: Aramis SE – MVFC-Berettyóújfalu, Debreceni EAC – FC Veszprém, Swietelsky-Haladás VSE – Nyírgyula KSE, Rába ETO – Bőny-Szavill Consulting.A bajnokság jelenlegi állása: 1. MVFC-Berettyóújfalu 24 pont, 2. Swietelsky-Haladás VSE 18 pont, 3. Rába ETO 17 pont, 4. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 16 pont, 5. FC Veszprém 15 pont, 6. Nyírgyula KSE 12 pont, 7. FTC Futsal-Fisher Klíma 11 pont, 8. Aramis SE 9 pont, 9. Debreceni EAC 9 pont, 10. Bőny-Szavill Consulting 4 pont. Az Aramis SE és a Debreceni EAC egy mérkőzéssel többet játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában