NB III

2017.09.22. 20:50

Hazai pályán játszik a DPASE

Az NB III Közép csoport hetedik fordulójának szombati játéknapján hazai környezetben lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A 18 órakor kezdődő összecsapáson a Rákosmente KSE lesz az ellenfél.

Gróf András

Az újvárosi együttesből biztosan hiányzik majd Barna Zsolt, akit az elmúlt héten a második sárga lap után kiállított a játékvezető. A középpályást egy bajnoki mérkőzésről tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága. Sérülés miatt kérdéses még Csehi Tamás és Ferencz Bálint játéka. A vendégek az eddigi hat fordulóban öt pontot szereztek. Egy győzelem és két döntetlen mellett háromszor szenvedtek vereséget. Csupán hétszer találtak az ellenfelek kapujába, míg a kapott gólok száma tíz. Legutóbb hazai pályán a Pécsi MFC gárdájától kaptak ki 3-0-ra. A szombati találkozó játékvezetője Antal Péter lesz, akinek munkáját asszisztensként Gyürüsi Péter és Keszthelyi Tamás segíti majd.

Pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa következő fordulójának a sorsolását. A legjobb harminckettőbe jutásért a Dunaújváros PASE hazai pályán az NB I-es Vasas együttesével játszik majd. A mérkőzés eredeti játéknapja október 25. A többi Fejér megyei csapat a következő párosításban küzd meg a továbbjutásért: FC Dabas – Videoton, Eger SE – Puskás Akadémia FC, Szekszárd – Aqvital FC Csákvár, Iváncsa – MTK, Ercsi Kinizsi – Érdi VSE.

Címkék#dpase#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában