Kilencvenkilenc mosolygós tehetség

2018.03.21. 20:00

Sportruházat-csomagot kaptak a Dózsa fiatal röplabdásai

Szerdán a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola csaknem száz diákja vette át az intézmény aulájában a DSE Röplabda Akadémia által biztosított sportruházat-csomagot.

Gróf András

A Dózsa iskola diákjai örömmel fogadták a sportos ajándékokat Fotó: ZsE

Alappillért alkotnak

Az ünnepélyes eseményt a Fejér Megyei Röplabda Diák­olimpia III. korcsoportja versenyének megnyitója előtt tartották.

A tanintézet német, kompetencia-tagozatos tanulói Tomanóczy Tibor, majd Szabó Gábor irányításával már a hatodik éve, testnevelés órák keretén belül ismerkednek a röplabdasportág alapjaival.

Ez jelenleg pontosan kilencvenkilenc gyermeket jelent, akik a DSE Röplabda Akadémia egyik alappillérét alkotják. A kapcsolat keretében már több fejlesztés is történt az iskolában.

A Dózsa iskola diákjai örömmel fogadták a sportos ajándékokat Fotó: ZsE

A kapcsolat újabb jelentős állomásaként vehették a diákok és osztályfőnökeik a DSE Röplabda Akadémia által biztosított csomagot, amely melegítőt, rövidnadrágot és pólót tartalmazott.

E gyereksereg jelenti a DSE Röplabda Akadémia egyik alappillérét Fotó: ZsE

Tomanóczy Tibor, az akadémia ügyvezetője beszédében elmondta, hogy ezzel a lépéssel tovább szeretnék erősíteni a kötődést, hiszen az egységes megjelenés elengedhetetlen a testnevelés órákon és a különböző rendezvényeken. A tanintézmény nevében Tóth Györgyné igazgató köszönte meg az ajándékot, aki bízik a további sikeres együttműködésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában