DKKA

2018.01.19. 20:53

Nem lesz könnyű játszadozás

Szombaton hosszú útra indul a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának autóbusza. A Magyar Kupa negyedik fordulójában Békéscsabán kézilabdázik György László együttese a továbbjutásért.

Jankó Árpád

Kemény munkát végez középen a védekező Molnár Beatrix és mögötte Cifra Anita (38). Ma is ezt várjuk tőlük Fotó: dh-archív

Tehát az ötödik forduló a tét. A Kohász a Szt. István SE csapatán jutott túl. A többi rivális közül a Siófok és a Vác már továbbjutott. A Balaton-partiak az Alba Fehérvár együttesét győzték le, a Vác pedig Kisvárdán nyert. A negyedik fordulóból tehát még vissza van a békéscsabai találkozó és az Érd – Debrecen mérkőzés. A szombaton 17 órakor kezdődő csabai mérkőzés előtt Horváth Tibor, a D. Kohász irodavezetője nagyon nehéz mérkőzésre számít a Kohász számára.

Kemény munkát végez középen a védekező Molnár Beatrix és mögötte Cifra Anita (38). Ma is ezt várjuk tőlük
Fotó: dh-archív

- Egy ilyen találkozó, amelyen az ellenfél az életéért küzd, és szeretne bennmaradni az NB I-ben, nagyon nehéz hatvan percet jelent. A Békéscsaba tizennyolc éves első osztályú tagsága után nem szeretne kiesni, és küzdeni fog minden megméretésen, tehát a Magyar Kupában is. Új edzővel, Horváth Rolanddal dolgoznak. Visszatért Szögi Tímea irányító, továbbra is erősíti csapatukat Walfisch Mercedesz, és szólni kell a fanatikus közönségükről is. Nekünk nagyon oda kell figyelni a csabaiak játékára. A feladat, hogy keményen védekezzünk, és ne legyenek holtidők a játékunkban. Állandósítani kell a jó formánkat hatvan percig. Szeretnénk eljutni a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé – nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában