DKKA utánpótláscsapatai

2017.10.16. 22:21

Dobogón a másodosztály

Dobogón a DKKA utánpótláscsapataiDUNAÚJVÁROS A DKKA U21 leány kézilabdázói vezetik az NB II Dél-Nyugat tabelláját, és elsők az ifjúsági I. osztályú bajnokságban is. Az NB II-es női kézilabda-bajnokságban a Duna-Pent csapata (Dél-Nyugat) az ötödik helyen áll.

Jankó Árpád

A D. Kohász serdülő játékosa, Szabó Tekla dob gólt Fotó: Ady Géza

A DKKA Kozármislenyben győzött 37-20-ra. A Duna-Pent is nyert itthon, 28-25-re legyőzte a Kaposvár gárdáját. A mérkőzés nehezen indult. Az ellenfél a 45. percig vezetett. Ekkor tudott csak kiegyenlíteni a Duna-Pent. Majd a végén a hajrában eldöntötték a dunaújvárosiak a két pont sorsát. Az utolsó szakaszban, negyedórában már a saját játékát játszotta a Duna-Pent, és három góllal jobb volt az ellenfelénél. A Duna-Pent a hét végén szombaton Tamásiban folytatja a sorozatot. A Duna-Pent összeállítása: Csiszár – Bab, dr. Kapinya, Hingyi B., Facskó, Szűcs R., Szűcs N. Csere: Dobos (kapus), Pergel, Panczák, Solymosi.Női I. osztályú ifjúsági bajnokság. 1. DKKA. DKKA – Kozármisleny 36-17 (16-5). Női ifjúsági III. o. (Dél-Nyugat) 1. DKKA II, 5. Duna-Pent. Mérkőzések: Góna SzKKE – DKKA II 34-42, Duna-Pent – Kaposvár 47-26. Serdülő I. o. (Nyugat) A DKKA NKFT csapat a negyedik helyen áll. DKKA – Kozármisleny 38-25. A dunaújvárosi csapat összeállítása: Németh – Matucza, Koronczai, Pál, Kocsi. Csere: Szalma, Jónás (kapusok), Ábrahám, Veres, Furka, Szabó, Boros, Kiss, Újházi. A csapat egyedül csak a Győrtől kapott ki. Serdülő III. o. 3. helyen a DKKA III, 5. DKKA II, 10. Duna-Pent, Mérkőzések: Kozármisleny – DKKA II 22-21, Balatonboglár – DKKA III 12-28, Csurgó – Duna-Pent 20-20, DKKA III – Tamási 24-11.Megyei bajnokság, női. 2. Rácalmás, 8. DAC, 9. DKKA NKFT III. Rácalmás – Soponya 20-22, Senior – DKKA NKFT III 30-23. Férfiak, NB II: Gyömrő – DAC 22-28. A DAC remekül kezdte a mérkőzést, de az első félidőt egészében is uralta. A félidő: 10-18 volt. A második félidőben kissé visszaállt a DAC, és néhány góllal feljött a Gyömrő, de főképp Márfi Ákos és a kapus Pap Norbert nagyszerű teljesítményével sikerült megszerezni a bajnoki pontokat. DAC: Pap – Domak, Borsos M., Takács, Gelencsér, Reichert, Márfi. Csere: Bősz, Pilka (kapusok), Busi, Szűcs, Ulicska, Borsos R., Csermák. A megyeiben játszó rácalmási férficsapat harmadik a tabellán. Bicske – Rácalmás 22-23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában