DUE-Maarsk

2017.09.25. 19:50

Olyan kemény meccset játszottak a lányok, hogy hárman is megsérültek!

A kőkemény felkészülést megszakítva, második helyen végzett a szentesi nemzetközi vízilabda tornán a DUE-Maarsk női csapata.

Gallai Péter

s

A lányok a Szentes, a Vojvodina, a Ferencváros és az izraeli válogatott ellen nyertek, az Újpesttől pedig kikaptak. Annak ellenére, hogy felkészülési tornáról van szó, bizony akadtak parázs jelenetek. Mihók Attila vezetőedző az Újpest ellen kapott piros lapott, Vályi Vanda és Gurisatti Gréta is megsérült.

- Vandát a szegedi szemészeten vizsgálták meg, azt mondták, nagy szerencséje volt, hogy kontaktlencsét viselt. Nekem pedig felrepedt a szemöldököm, miután egy bekk „rám esett”. Nincs komolyabb baj, viszont az bosszantó, hogy vízbe nem tudok menni, mert felázik a seb. Ám szereztem egy maszkot, így medencébe mehetek – válaszolta érdeklődésünkre Gurisatti Gréta. A válogatott játékos kitért arra is, hogy a maródiak listája tovább bővült, ugyanis a vizsgálatok alapján az új francia válogatott centernek, Géraldine Mahieunak ujjából letört egy csontdarab. Ennek ellenére tudja folytatni az edzéseket.

Ami pedig az összképet illeti: a második hellyel alapjában elégedettek lehetnek, viszont az Újpest ellen többet vártak maguktól. Egy ilyen szintű csapatnak nem lehet hatgólos előnyt adni. – Az meglepett minket, hogy a Ferencvárost ilyen simán legyőztük (16-7), 7-0-al kezdtünk, s azért a Fradi kapujában Kasó Orsolya volt. Abban azért biztosak lehetünk, hogy a szezonra erősebb Fradival fogunk találkozni. Új módi szerint kezdtük a felkészülést, délelőtt három órát vagyunk a vízben, délután kettőt és másfelet a konditeremben. Szóval jó volt egy kicsit kiszakadni ebből, mindeki várta már, hogy mérkőzést játszhassunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában