női vízilabda

2018.07.19. 08:33

Derbi jön az oroszok ellen

A magyar női vízilabda-válogatott a szerdai szünnap után ma 20.30 órától Oroszország ellen játszik az Európa-bajnokság negyedik fordulójában.

Gallai Péter

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Bíró Attila együttese a spanyolok elleni vereség után két kiütéses sikerrel folytatta szereplését a törökök és a szerbek ellen.

Csütörtökön este pedig következnek az olimpiai és világbajnoki harmadik, eddig három győzelemmel álló oroszok – ez ismét rangadó lesz a javából. A szerbek ellen nagyon sok kiállítást kaptunk, ezt bőven elbírta a csapat, ám ma ez jóval nehezebb helyzetbe sodorhatja a lányokat, jóval több energiát emésztene fel.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Dunaújvárosi Egyetem- Maarsk Graphics játékosa, Gurisatti Gréta, aki orrtörése miatt speciális maszkban játszott, azt mondta, úgy fognak fel minden meccset, hogy nincsen veszítenivalójuk. – Bemegyünk a vízbe, csináljuk amit tudunk, és remélem, úgy jövünk ki a medencéből, hogy az Európa-bajnokságon végre szereztünk egy nagy skalpot is – tette hozzá.

A csoportokból az első négy helyezett jut be a negyeddöntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában