derekasan vitézkedtek

2017.10.19. 19:30

Megbotlott a DASE a Mecsekalján

Már a negyedik fordulónál tart az asztalitenisz csapatbajnokság. A DASE első csapata Pécsre látogatott a Pécsi Tüke vendégeként.

Jankó Árpád

Mizsei Tamás három győzelmet aratott Pécsett Fotó: Ady Géza

A hazaiak az NB III-as bajnokságot megnyerve jutottak fel az NB II-be, de megerősített csapattal kezdték a másodosztályú sorozatot. A párosok csatája döntetlenre végződött, de utána a hazaiak játszottak eredményesen. Így pécsi siker született. A Mizsei testvérek derekasan vitézkedtek. A megszerzett hat vendéggyőzelemből ők szereztek ötöt.

A második csapat a Szár együtteséhez utazott. Sajnos a két párost megnyerték a hazaiak, és később is ők szerezték meg a győzelmek többségét. Ami reményt kelt, Fógel Szilárd felépült a sérüléséből, és három győzelmet aratott.

Mizsei Tamás három győzelmet aratott Pécsett Fotó: Ady Géza

A megyei bajnokságban is érdekeltek voltak a DASE együttesei. A harmadik gárda értékes döntetlennel zárt a Szondi ellen, a negyedik csapat pedig idegenben tudott nyerni a Polgárdi gárdája ellen.Pécsi Tüke – DASE I 12-6Győzött: Mizsei T. 3, Mizsei M. 1, Nemes Sz. 1, a Mizsei testvérek 1.Szár KSE – DASE II 11-7Győzött: Furka A. 3, Fógel Sz. 3, Farkas L. 1DASE III - H. Szondi II 9-9Győzött: Nagy F. 4, Sós R. 1, Gugi B. 1, Rostási A. 1, a Nagy-Gugi és a Rostási-Sós pár 1-1.Polgárdi III - DASE IV 6-12Győzött: Szabó L. 4, Pulai F. 3, Bodó L. 3, Werner Sz. 1, a Bodó-Szabó pár 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában