Alaposan ráhangolódott

2018.09.19. 19:57

Cseresnyés Alex a Nyírgyulaj ellen bizonyította felkészültségét

Mint arról már korábban beszámoltunk, a dunaújvárosi futsalcsapat 4–1-es győzelmet aratott a Nyírgyulaj otthonában, e találkozoón Cseresnyés Alex a Dunaferr fiatal kapusa komoly lehetőséget kapott.

Balogh Tamás

Fotó: pixabay

A teljes mérkőzés alatt ő állta a hazai rohamokat. Kiemelkedően jó színvonalon.

– Nagyon fontos volt számomra a mostani mérkőzés. Bizonyítanom kellett és minden idegszálammal azon is voltam, hogy ne okozzak csalódást. Az elmúlt szezonban nem úgy sikerült a bemutatkozásom, ahogy szerettem volna, de a mai napon már majdnem úgy ment, ahogy egy ilyen csapatnál, mint a miénk, követelménynek számít. Elismerem, hogy nagy izgalommal vártam a kezdő sípszót. Sokat segített az alapos bemelegítésem a kapustársammal, Rigó Lászlóval, de a csapatom sorozatbombái végképp elűzték belőlem a lámpalázat. Azt mondják, hogy ha az első két lövést sikeresen hárítod, a többi már menni fog. Ez a babona ma fényesen működött. Azt mondják, hogy voltak bravúrjaim is, de én nem arra törekedtem, hanem hogy hozzájáruljak a győzelmünkhöz. Amikor veszélyes volt a helyzet, számíthattam a védőinkre, akik prímán dolgoztak ma este is. Kétszer is meg kellett miattam állítani a játékot, mert a nagy bombák miatt kifordult az ujjam. Az első alkalommal én magam raktam vissza, a másodiknál már Provoda Évi, a gyúrónk mentette meg a helyzetemet. Eszem ágában sem volt cserét kérni. Köszönöm a bizalmat és a lehetőséget, nagyon örülök a győzelmünknek!

Fotó: dunaujvarosfutsal.hu

A dunaújvárosiak trénere így értékelt: – Összességében azt mondhatom, hogy megérdemelten hoztuk el a három pontot a Nyírgyulaj otthonából! Sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz, mi pedig készülünk a következő nagy megmérettetésre, ami a hazai pályánkon fog következni. Az eddig még veretlen és százszázalékos bajnokaspiráns Veszprémet fogadjuk hazai környezetben október 1-jén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában