Visegrád-kupa

2018.08.17. 21:27

Az egyik legjobb szlovák csapat érkezik a DAB-hoz

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata vasárnap újra pályára lép. A Visegrád-kupában a címvédő szlovák Nyitrát fogadja. A találkozó 18 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Agárdy Csaba

A Dunaújvárosi Acélbikák eddig két találkozót játszottak a felkészülés jegyében. A Visegrád-kupában a szlovákiai Érsekújvártól 3-2-re hazai pályán kikaptak, majd a Fehérvári Titánokat 6-4-re megverték. Vasárnap a Nyitra, a szlovák jégkorong egyik zászlóshajója érkezik a jégcsarnokba.

Még négy felkészülési meccs van hátra

A Nyitra augusztus 10-én fogadta a Fehérvár AV19 EBEL-csapatát, és sima, 5-1-es győzelmet aratott. Ebből is kiderül, nem akármilyen alakulat látogat vasárnap Dunaújvárosba. A DAB a szeptember 9-i bajnoki rajtig – az első fordulóban Bécsbe, a Vienna Capitalshoz látogatnak az Acélbikák – még négy felkészülési meccset játszik, de hazai pályán már csak vasárnap. Ezután legközelebb a Schiller Vasas vendégei lesznek, a meccset a káposztásmegyeri jégcsarnokban augusztus 22-én, szerdán rendezik meg.

 

A DAB ezután már csak a Felvidéken korcsolyázik jégre – összesen háromszor: augusztus 30., csütörtök, HC Topolcany (Nagytapolcsány), augusztus 31., péntek: MHK Dubnica nad Váhom (Máriatölgyes), szeptember 5., szerda: HK Poprad (Visegrád-kupa, Poprád).

A vasárnapi találkozón a dunaújvárosi klub megkezdi a 2018/19-es szezonra szóló bérleteinek az árusítását.

Vezető képünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában