Nem sikerült legyőzni a Makót

2018.04.22. 21:15

A DPASE pontmentése az utolsó pillanatban

Az NB III Közép csoportjának huszonnegyedik fordulójában szombaton a Makó FC együttesét látta vendégül a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Hazai oldalról Dobos Áron szerezte a dunaújvárosiak mindkét találatát

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A találkozó elején Dobos Áron előtt adódott gólszerzési lehetőség, de kiszorított helyzetből nem találta el a kaput. A folytatásban rengeteg átadási hibával játszottak a csapatok, így igazi gólhelyzet egyik kapu előtt sem alakulhatott ki. Az első félóra végén Karacs Roland lövését hárította a vendégek hálóőre, majd Dobos Áron szöglete keltett riadalmat a makói kapu előterében, de a védők felszabadítottak. A másik oldalon Molnár János huszonöt méteres szabadrúgását öklözte ki Vaszócsik Viktor.

A második játékrész elején hamar előnyhöz jutott a hazai csapat. A negyvenhetedik percben Csehi Tamás labdáját Dobos Áron passzolta a vendégek kapujába (1–0). Nem sokkal később ismét a fi atal újvárosi támadó került helyzetbe, de lövését hárította Füstös. Az ötvenkilencedik percben egyenlített a vendégcsapat. Csehi Tamás szabálytalan szerelését követően Széll Kristóf lövése jutott a hálóba (1–1). A gólt követően több helyzetet is kialakított a hazai gárda. Csehi Tamás lövésébe vetődtek bele, majd Király Bence bombája nem talált kaput. Dobos Áron sarokrúgását követően a csereként beállt Szepessy Róbert csúsztatott fölé. Ezt követően jött a hidegzuhany. A nyolcvanhatodik percben egy oldalról érkező szabadrúgást követően Gémes talált az újvárosi kapuba (1–2). A rendes játékidő utolsó percében egy bal oldali támadás végén Dobos Áron lövésével alakult ki a végeredmény (2–2).

Hazai oldalról Dobos Áron szerezte a dunaújvárosiak mindkét találatát
Fotós: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A forduló további eredményei: Kozármisleny FC– ZEOL FC 1–1, Duna Aszfalt TVSE–FC Dabas 5–2, Rákosmente KSE–Mórahalom VSE 3–1, Szentlőrinc SE–Vecsési FC 2–0, Iváncsa KSE–Budapest Honvéd-MFA 2–2, Hódmezővásárhelyi FC–Pécsi MFC 0–3.

 

JEGYZŐKÖNYV

Dunaújváros PASE–Makó FC 2–2 (0–0)

Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Horváth, (Csóra, Sinkovicz).

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Kovács G., Karacs R. (Szepessy R. a 64. p.), Csehi T., Dobos Á., Dorogi R., Tóth Tibor (Zvara D. a 79. p.), Király B., Tóth Á., Barna Zs., Pál D.

Vezetőedző: Dobos Barna.

Makó FC: Füstös – Kasuba, Gilinger (Gémes az 58. p.), Juhász Gy., Tóth Timotheusz (Vajna a 66. p.), Babolek, Molnár J., Mezei (Bánóczki az 58. p.), Lipták Á., Sirokmán, Széll.

Vezetőedző: Kolozsvári János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában