Kajak-kenu

2024.07.04. 09:00

A dunaföldvári fiatalok négy számban is elsők lettek

A napokban rendezték meg az év egyik legnagyobb szabású és legszórakoztatóbb kajak-kenu utánpótlás-eseményét, az Eszkimó-Indián Játékokat.

Gallai Péter

Soós Zoé, Vászon Bence, Prajda Nándor, Horváth András a TC-4 U10-12 vegyes kategóriát nyerte meg

Fotó: DKKE

Ezen az U8–U12 közötti korcsoportokban játékos feladatokkal mérték fel a legfiatalabbak képességeit. A verseny- és éremdíjazás csak az U10–12 korosztály között volt, itt az első hat helyezett kapott elismerést. Emellett mindenki, akinek sikerült teljesíteni az arany zónát – így bevonva az U8–9 korosztályt – oklevelet vehetett át. 

A Kammerer Zoltán RA tagjait Nagykanizsára várták, ahol a Dunaföldvári Kajak-Kenu Egyesület fiataljai is szerepeltek. A kétnapos verseny nyitányán két feladatot, a célba dobást és húzódzkodást rendezték meg, mellette kerékpározás, vízibicklizés és egyéb játékos feladatok színesítették a délutánt. Második nap pedig futás és kenuzás döntötte el a helyezéseket. 

Viczai János és Szabó András Zotmund
Fotó: DKKE

A DKKE fiataljai remekeltek, hiszen négy számban is elsők lettek, emellett pedig szereztek még két ezüstöt és egy ötödik helyet is. 

  • MC-1 női U12: 1. Futó Dorka. 
  • MC-1 férfi U12: 1. Bakcsi Zalán. 
  • MC-1 férfi U10-11: 1. Szabó András Zotmund, 2. Viczai János. 
  • TC-4 U10-12 vegyes: 1. Soós Zoé, Vászon Bence, Prajda Nándor, Horváth András. 
  • MC-1 férfi U12: 2. Paréj Milán, 5. Vörös Patrik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában