Jégkorong

2023.06.09. 18:05

Léránt René marad az Acélbikák csapatában

A következő szezon csapatával érkezett újabb bejelentés a Dunaújvárosi Acélbikák közösségi oldalán pénteken este. E szerint Léránt René is marad a DAB jégkorongozóinak kötelékében.

duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella (archív)

„René egyike volt azon játékosoknak, akiket célunk volt az előző szezon előtt visszacsábítani szülővárosa csapatába. Dunaújvárosban született, itt is nevelkedett közöttünk. Korábban megfordult a Ferencvárosban, Debrecenben, a Vasasban és a Győrben is, de a legutóbbi szezont már újra újvárosi színekben küzdötte végig. Nagy szerepe volt abban, hogy a legutóbbi Erste Ligát a playoff-ban fejezhettük be. 36+8 mérkőzésen léphetett jégre, ez idő alatt öt pontot gyűjtött, de az ő teljesítményét nem a gólok és a passzok határozták meg. Stabil, megbízható, sokat bíró védőként vette ki a részét a csapat sikereiből és örülünk annak is, hogy ez a sorozat most nem szakad meg. Léránt René velünk marad és továbbra is csapatunkban folytatja pályafutását, ráadásul edzői karrierjének első szárnycsapásait is az Acélbikáknál teszi meg, ugyanis ő lett U14-es utánpótlás csapatunk vezetőedzője is.” – olvasható a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában