Fegyelmik

2023.05.06. 13:46

Sokba került az Adonynak a trágár beszéd

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az elmúlt fordulóban az adonyi nézők játékvezetővel szemben tanúsított megbotránkoztató magatartása miatt pénzbírsággal büntette a klubot, a beloianniszi edzőt pedig eltiltották a bíróval szembeni sportszerűtlensége miatt.

G. P.

Mint az igazgatóság legutóbbi hivatalos értesítőjéből kiderült, az előző fordulóban játszott II. osztályú Adony - Nagykarácsony felnőtt mérkőzésen a hazai nézők megbotránkoztató, obszcén, rasszista megnyilvánulásokkal szidalmazták a játékvezetőt és asszisztensét, amivel szemben a rendezők semmilyen intézkedést nem tettek. Ezért a fegyelmi bizottság az Adony VSK-t százezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, valamint a csapat soron következő egy hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelnek ki az egyesület költségére.

Ruzsás Lászlót, a Beloiannisz felnőtt csapatának edzőjét a Baracs-Beloiannisz II. osztályú felnőtt mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt a sportszakemberi tevékenységtől egy hónapra, június 2-ig eltiltották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában