Emlékverseny

2023.05.22. 15:31

Közel száz birkózópalánta a szőnyegen

A napokban rendezte meg a magyar sport napja alkalmából a DKSE birkózó-szakosztálya a Pethes Ker-Kupa, Gurics György Emlékversenyt Mezőfalván.

G. P.

A DKSE csapata is eredményesen képviseltette magát

Forrás: DKSE

A versenyen öt csapat – DKSE, Gurics György BDSE, Enying VSE, Kertváros SE, Tatabányai SC – vett részt, így közel száz birkózópalánta mérte össze erejét. Az eseményt Szűcs István szakosztályelnök nyitotta meg, néhány gondolattal megemlékezett Gurics Györgyről, az egykori kiváló versenyzőről és sportvezetőről. A kupa célja elsősorban a versenyzési lehetőség biztosítása, az elsajátított technikák versenyen való alkalmazásának felmérése és az élményszerzés volt. A megmérettetésen minden gyermek legalább két-három mérkőzést birkózott. 

Az alábbi versenyzők szereztek aranyérmet: Szabó Bence, Mazzag Olivér, Novák Sándor Pál, Simon Áron, Gyömörei Csaba, Vainel Kristóf, Kovács Bene Árpád, Homonnay Nagy Szilárd, Bányai Levente, Szabó Szilvia, Kopasz Sámuel, Hegedűs Alex, Rodek Márk, Gergő Zétény, Horváth Ármin, Szélpál-Stadler Benett, Tombor Bercel, Szabó Dorina, Jásper Richárd, Kovács Kornél. 

Még több birkózó hír

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában