Torna

2023.04.07. 22:48

Vasárnap reggel már irány Antalya

Április 9-én, vasárnap reggel indul útnak Törökországba az április 11-én kezdődő Európa-bajnokságra a magyar női felnőtt tornászválogatott.

Szabó Szabolcs

Mayer Gréta

Fotó: Dömötör Csaba

Draskóczy Imre szövetségi kapitány döntése alapján a magyar válogatottban a DKSE három tornászáért is szoríthatunk majd az antalyai Eb-n április 11. és 16. között. 
Kovács Zsófia (DKSE), Székely Zója (FTC), Mayer Gréta (DKSE), Szilágyi Nikolett (DEAC), Czifra Bettina Lili (DKSE) ötösfogat alkotja a nemzeti csapatunkat, amíg az itthon maradó tartalék Makai Lilla (DKSE) lesz. Az Eb-keret tegnap közösen készült a Budapesti Tornacsarnokban. 
A kiírás szerint a hölgyek pódiumedzése április 10-én, hétfőn lesz, a selejtezőket pedig április 12-én rendezik. A magyar válogatott a 4. csoportban szerepel majd. 
A magyar férfi felnőtt tornászválogatott küldöttsége pedig már ma útra kell Antalyába. 
A csapatba Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Kiss Balázs, Bátori Szabolcs és Balázs Krisztián kapott helyet, az egyéni induló pedig Vecsernyés Dávid lesz. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában