Foci

2023.03.25. 07:53

Vasárnapi rangadó Nagykarácsonyban

GA

illusztráció

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójának szombati játéknapján 15 órakor kezdődnek az összecsapások. Másnap azonban az óraátállítás miatt már 16 óra a kezdési időpont. 

Az Aquantis másodosztály 17. fordulójában szombaton rendezik a Beloiannisz–Káloz-mérkőzést. A vasárnap csúcsmeccse a Nagykarácsony–KK Grain Kft.-Mezőfalva-összecsapás lesz, hiszen a tabella első két helyezettje találkozik egymással. A sokáig listavezető mezőfalviak az előző körben hazai pályán csak döntetlent játszottak, így a gólzáporos győzelmet arató Nagykarácsony megelőzte őket. A tavasszal hullámzóan szereplő Baracs az Előszállást fogadja. A szezont három vereséggel kezdő Adony talán az Aba Sárvíz otthonában megtöri rossz sorozatát. A Nagyve­nyim nem valószínű, hogy a Kisláng vendégeként szerzi meg első pontjait. 

A Horfer Serleg harmadosztály 17. fordulójában a Lajoskomárom II.–Dég-meccs lesz szombaton. Vasárnap: Vajta– Besnyő, Szabadegyháza-Sárosd II.–Cece, Nagylók–Kulcs, Kőszárhegy–Alap, Sárszentágota –Ráckeresztúr. A körben a Rác­almás a szabadnapos.
 

 

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában