Birkózás

2023.03.31. 22:33

Irány a kötöttfogású országos döntő

Gallai Péter

A 12–13 évesek területi versenyén szép sikereket ért el a csapat

Fotó: DKSE

A szabadfogású területi bajnokságokat követően kötöttfogásban is megkezdődtek a csaták az országos döntőbe való kerülésért, múlt héten Kaposváron rendezték meg a diák I-es korcsoport (12–13 évesek) területi versenyét. 

A DKSE és fiókszakosztályai (EVSE, Gurics György ­BDSE) tizenhat fiatallal vettek részt az eseményen. A szereplésre nem lehet panasz, hiszen közülük tizenketten továbbjutottak. Tombor István vezetőedző beszámolója szerint három elsőség mellett további dobogós és pontszerző helynek örülhetett a küldöttség. A Gurics BDSE kiemelkedően jó eredményt ér el, hiszen az egyéni helyezések alapján a csapatversenyben magasan az élen végzett, megelőzve a Zalaegerszeget és a kaposvári sportiskolát. 

A DKSE pontszerzői, 29 kg: 4. Rafael Krisztián. 32 kg: 3. Kaszala Máté. 35 kg: 2. Tombor Benedek. 42 kg: 3. Pavelka Levente. 54 kg: 4. Fierpasz András. 58 kg: 1. Parádi László, 5. Fekete Csanád. 63 kg: 2. Fekete Csaba, 3. Szloboda Kende. 69 kg: 1. Zámbó Gergő, 3. Éva Balázs. 76 kg: 1. Bocskai Botond. 85 kg: 1. Pesei Sándor, 2. Pudelka Viktor. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában