Jégkorong

2023.03.20. 21:39

Fehérváron is nyert az Angels B csapata

A női jégkorong U/25 B bajnokságban már a helyosztóknál tartanak a hölgyek. A dunaújvárosi Angels csapata az 5–8. helyekért játszik. Az Angyalok a minirájátszást egy remek sikerrel nyitották hazai jégen március 11-én: 4–0-ra győzték le a szigetszentmiklósi Jégoroszlánokat. Győri Tamás csapata vasárnap Székesfehérváron találkozott a Lizards gárdájával.

Szabó Szabolcs

Cselényi Viktória biztosította be a győzelmet

Fotó: Laczkó Izabella

Lizards–Angels B 2–4 (0–2, 2–1, 0–1) 
Angels: Fejér – Jakab, Méhes A., Cselényi, Barna, Méhes – Borda, Csányi, Czeilinger, Palkó, Vincze – Kovács, Vidák. Vezetőedző: Győri Tamás. 
Az első harmadot Jakab Flóra, majd Vincze Petra góljával kétgólos előnnyel zárta a vendégcsapat. A második játékrész elején Szemerei találatával felzárkóztak a vendéglátók. Jakab emberhátrányban szerzett góllal duplázott, ám szinte rögtön érkezett a Liz­ards válasza, Kondor váltott gólra egy emberelőnyös szituációt (2–3). 
A záró húsz perc kiegyenlített játékot hozott, a dunaújvárosiak Fejér Izabella hálóőr vezetésével biztosan őrizték előnyüket. A vége előtt hetven másodperccel Cselényi Viktória találatával eldőlt a mérkőzés, az Angels 4–2-re győzött Székesfehérváron. Az Angels B a bajnokságot március 26-án a Szombathelyi Pingvinek ellen zárja Zalaegerszegen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában