Elismerések a kajak-kenusoknak

2023.03.20. 21:51

Az akadémia legjobbjai lettek

Gallai Péter

Dolezsál Zoltán, Kóré Levente, Katona Réka Sára és Dohárszki Ábel a díjátadón

Forrás: Kammerer R. Akadémia

A Kammerer Zoltán Regionális Akadémia, ahova a Dunaújvárosi KSE kajak-kenu szakosztálya is tartozik, megválasztotta a korosztályok legjobb sportolóit a 2022-es esztendőre. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között adták át nemrégiben Szekszárdon, a Schieber Pincészetben. 
A fiatalok részére a díjakat Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakos, az akadémia névadója, valamint Csaba András, az akadémia menedzsere adta át. Az év sportolója elismerésben részesültek a 2008, a 2009, illetve 2010-es születésű sportolók legjobbjai kajak és kenu szakágban. 

Szép számmal jutott az elismerésből a dunaújvárosi szakosztálynak is. A 2008-as korosztályban az év sportolója lett férfikenuban Dohár­szki Ábel, akinek edzője Molnár Gergely. A 2009-es korosztályban férfikajakban Kóré Levente vehette át ezt a kitüntető címet, az ő trénere Dolezsál Zoltán. Ugyanebben az évjáratban továbbá kiemelkedő eredményeiért díjban részesült a kajakos Katona Réka Sára, akinek szintén Dolezsál Zoltán a felkészítője.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában