Jégkorong

2023.03.25. 07:43

A Worm elkerülné a szombati éremosztást

SzSz

Horváth Gáspár: fontos, hogy 60 percig fókuszáljunk Fotó: LI

Ma 21 órakor dobják be a pakkot a jégkorong Andersen Liga döntőjének harmadik felvonásán. Az első két találkozó ugyan kiegyenlített küzdelmet hozott, ám előbb hosszabbításban, majd rendes játékidőben is a MAC Ikonok gárdája diadalmaskodott minimális különbséggel, így a fővárosiakat mindössze egy győzelem választja el a bajnoki trófeától. 

A Worm Angels azonban arra készül, hogy hárítja az Ikonok első meccslabdáját, így ezzel elnapolja az éremosztást is. 

Horváth Gáspár, az újvárosiak egyik alapembere a csapat hivatalos közösségi oldalán kifejtette: „A szezon során kialakult egy mag, akik minden mérkőzésen ott voltak, egymásért küzdöttek és ez a közös munka a rájátszásra érett be és vált kézzelfoghatóvá. Most talán még jobban küzdünk egymásért, mint a szezon megelőző részében. Azt gondolom, hogy a két csapat közel van tudásban, az első találkozó túlórában dőlt el, ami igazából lutri. Tegnap jóval nagyobb volt a tempó, látszik, hogy a MAC nagyon készült, a rutinos játékosok mellett sok fiatal tehetség van náluk. Fontos, hogy szombaton hatvan percig fókuszáljunk.” 

Ha Láng Zoltán együttesének ma este összejön a szépítés, akkor negyedik találkozót március 29-én, szerdán, rendezik. Ha szükséges, az ötödik meccsre pedig a Kisstadionban kerülhet sor március 31-én, pénteken, a jégkorongszövetség kiírása szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában