MK

2023.02.08. 19:05

Véget ért az iváncsai menetelés a kupában

A labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB III. közép csoportjában listavezető, az előző körben a legutóbbi győztes Ferencvárost búcsúztató Iváncsa az NB II.-ben 11. helyezett Budafoki MTE-t látta vendégül szerdán.

DH

A sorozat meglepetéscsapata, a fehér mezes Iváncsa nem bírt a Budafokkal Fotó: FI/NS

Az első félidőben az Iváncsa előtt adódott több lehetőség, de ezek közül csak egyet tudtak kihasználni a hazaiak. A második félidőben már a Budafok játszott jobban és nyert – számolt be róla az nso.hu. 

IVÁNCSA–BUDAFOK 1–2 (1–0) 

Iváncsa: Varga Á. – Madarász B., Aradi (Nyul, 71.), Nyilas B., Barta (Jova 89.) – Kovács, Horváth B., Cseszneki – Suszter, Kercsó – Bányai (Vallejos, 82.). Vezetőedző: Tóth András. 

A Budafok nem szerette volna a véletlenre bízni a továbbjutást, rögtön az első percben gólt is szerzett, de ez még szabálytalanság miatt nem volt érvényes. Az első 15 percet követően azonban fellelkesültek a hazaiak, és sorra vezették a veszélyesebbnél veszélyesebb támadásokat, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A 40. percben végül sikerült megszerezni a vezetést, amikor Bányai talált a kapuba. A második fél­időt az elsőhöz hasonlóan a Budafok kezdte jobban, az 54. percben egy szögletet követően Jagodics fejesével egyenlített. A folytatásban úgy tűnt, a hazaiak egyre jobban elfáradtak, hiszen a budafokiak alakítottak ki veszélyes helyzeteket. A mindent eldöntő találatra a 81. percig kellett várni, ekkor Jagodics beadását követően Beke állította be a végeredményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában