Labdarúgás

2023.02.08. 09:00

MK: a nyolc közé jutásért játszik ma az Iváncsa

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB III. közép csoportjának listavezetője, az Iváncsa szerdán 13 órakor az NB II. 11. helyén álló Budafoki MTE csapata ellen harcolhatja ki a továbbjutást hazai pályán.

Gallai Péter

Októberben az Iváncsa óriási szenzációval a címvédő Fradit búcsúztatta a hosszabbítás után (3–2). Akkor természetesen ezzel a kiugró teljesítménnyel volt tele a média, ám nagy valószínűséggel a legjobb nyolc közé kerülés is nagy eredmény lenne. Más kérdés, a Budafok már lendületben van, az NB II-ből lement két forduló, legutóbb a Kazincbarcikát ütötték ki 4–0-ra, előtte a PMFC otthonában nyertek. Ezek alapján azért nem lesz könnyű dolguk Tóth András tanítványainak, akik az előkészületi meccseken amúgy jól vették az akadályokat. 

A legjobb 16 között egy mérkőzést a múlt héten lejátszottak, a Mezőkövesd az MTK elleni 2–0-val biztosította a helyét a negyeddöntőben. Kedden a Vasas és a Budapest Honvéd találkozott, csütörtökön két élvonalbeli együttes, a Puskás Akadémia–Újpest játszik egymás ellen. A további párosítás: Szerdán a Paks Monorra (NB II.), a ZTE Békéscsabára (NB II.), a Kisvárda az ESMTK (NB III.) otthonába, a DVSC pedig Győrbe, az NB II-es ETO-hoz látogat. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában