DKSE

2023.02.03. 22:04

Kiélezett találkozó vár a röplabdázókra

Az NB I. középszakaszának második fordulójában hazai környezetben lépnek pályára a Dunaújváros KSE röplabdázói. A ­DKSE gárdája ma 15 órakor a MEAFC-Miskolc együttesét fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az újvárosiak remekül kezdték a bajnokság ezen szakaszát, hiszen a listavezető szegediek otthonából sikerült elhozni mindhárom pontot. Ez a siker megfelelő alapot adhat a folytatásra. Amennyiben a DKSE gárdája ma délután legyőzi a miskolciakat, akkor megelőzik őket a táblázaton. Az alapszakaszban lejátszott mindkét találkozó szoros küzdelmet hozott. Miskolcon ötjátszmás csatában diadalmaskodtak Tomanóczy Tibor tanítványai, akik hamar kétszettes előnyt szereztek, de a házigazdák egyenlítettek. A döntő játékrészt viszont minimális különbséggel behúzták az újvárosiak. A Duna-parti visszavágót talán az idény legjobb játékával 3:1-re nyerték Pavliukék. Ezúttal is rendkívül kiélezett összecsapásra van kilátás, amelyben minden bizonnyal a pillanatnyi forma dönt majd. A szakmai vezetés bízik abban, hogy minden játékos koncentráltan lép pályára, és ezúttal is itthon tudják tartani mindhárom bajnoki pontot. 
A forduló másik párosítása a Vidux-Szegedi RSE–Dág KSE összecsapás lesz, ahol egyértelműen a házigazda csapat az esélyes. A középszakasz állása: 1. Vidux-Szegedi RSE 26 pont, 2. MEAFC-Miskolc 22 pont, 3. Dunaújvárosi KSE 20 pont, 4. Dág KSE 20 pont. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában