Kézilabda

2022.11.14. 20:39

Nem sokon múlt a DKKA pontszerzése az NB II-ben

Az NB II-es felnőtt női kézilabda-bajnokságban szereplő DKKA utánpótlás-együttese pénteken megyei rangadót vívott a Gárdony-Pázmánd alakulata ellen.

Gallai Péter

Graffy Tamara két gólt szerzett a mérkőzésen

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

DKKA U22– Gárdony-Pázmánd U22 25–26 (13–14) 
DKKA: Horváth – Varga 2, Kecskés 8, Balogh 3, Graffy 2, Sztanó 2, Kövecses 2. Csere: Bakos (kapus), Dobos, Kovács 2, Papp 3, Konyecsni, Földesi, Bankó, Hetyei, Fiáth, Konyecsni 1. Edző: Zubai Gábor. 

Remekül kezdte a meccset a hazai csapat, 10–3-ra léptek el a 13. percre. Aztán támadásban megakadt a gépezet, ötperces hazai gólcsend alatt 10–6-ra jött fel a Pázmánd, majd Kecskés találata után újabb nyolc perc következett, a vendégek ezalatt 11–10-re módosították az állást, a szünetre pedig már előnnyel mehettek. 
A második félidőben szorosan alakult a meccs, hol az egyik, hol a másik fél vezetett egy góllal. Az 52. percben 24–22 lett az állás, majd utolérte a Kohászt ellenfele 25–25-nél, sőt, büntetőből a vezetést is megszerezték az utolsó percre. Ráadásul a hazaiak emberhátrányba kerültek. A DKKA az egyenlítésért támadhatott, passzívnál előbb Sztanó lövését védte a kapus, de visszakaptuk a labdát, majd Kovács hiába lőtt gólt, a bírók már belesípoltak. Egy passz maradt hátra, de Kovács csak a dudaszó után talált be. A Kohásznak hat meccs után egy pontja van. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában