Jégkorong

2022.11.16. 22:13

Két és fél másodpercen múlott

Bosszantó módon vesztett pontot a DAB jégkorongcsapata a Magyar Kupa második fordulójában. Ugyanis két és fél másodperccel a meccs vége előtt mentette döntetlenre a hazai pályán játszó DVTK Jegesmedvék a mérkőzést.

Agárdy Csaba

Fotó: DVTK/Nagy Gábor Sándor

A svéd légiós, Ödman 59.25-nél szerzett vezetést az Acélbikáknak (1-2). Ekkor kevesen gondolták volna, hogy döntetlen lesz a vége. A hajrá igen izgalmasan alakult, a hazaiak kapusukat lehozva támadtak, ami nem lett volna olyan nagy baj, annál nagyobb volt az, hogy a dunaújvárosiak hálóőre, Kovács két és fél másodperccel a lefújás előtt kilökte a kaput a helyéről, amiért büntetőt kaptak a miskolciak, a rávezetést Kulesov értékesítette (2-2).

Folytatás egy hét múlva november 23-án szerdán, 19 órától Dunaújvárosban. Ekkor eldől, melyik csapat jut a harmadik fordulóba.

DVTK Jegesmedvék – DAB 2-2 (0-0, 1-0, 1-2)

DVTK: Kiss B. – Szirányi, Vojtkó, Galajda, Miskolczi, Mattyasovszky – Skrabov, Ilvessuo, Páterka 1, Razumniak, Kulesov 1 (1) – Kiss R., Wehrs (1), Blasko, Farkas, Lövei – Illés, Pecsét, Ritó, Vas J. Vezetőedző: Tokaji Viktor.

DAB: Kovács – Svars, Varga 1, Niskanen, Szabó, Valtola – Brus, Léránt (1), Somogyi, Szalma, Török – Lammi, Vas M., Dézsi, Embrich (2), Hadzinikolic 1 (1) – Erdély, Pinczés, Marosi, Stan. Vezetőedző: Niko Eronen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában